Hellbound Apžvalga

Hellbound Apžvalga

Trumpai:

Viena diena Angelas aplanko kelis gyventojus ir praneša tiksliai diena ir valanda kada jei mist. Tačiau tai dar ne viskas, Angelas būtent pamini, kad „Keliausi į Pragarą”. Kai išmuša ta valanda, nežemiškos būtybės pasmerkia ir žiauriai nužudo, išsiurbdamos tavo sielą. Po tokių įvykių sukuriamą religinę grupė, kurie akimirksniu perimą visos šalies valdymą.

Hellbound  Jiok
(2021) on IMDb

Tv-MA
2h 30min
Crime, Fantasy, Drama
2021

Techniškumas – 5/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Hellbound

Aprašymas: Viena diena Angelas aplanko kelis gyventojus ir praneša tiksliai diena ir valanda kada jei mist. Tačiau tai dar ne viskas, Angelas būtent pamini, kad „Keliausi į Pragarą”. Kai išmuša ta valanda, nežemiškos būtybės pasmerkia ir žiauriai nužudo, išsiurbdamos tavo sielą. Po tokių įvykių sukuriamą religinę grupė, kurie akimirksniu perimą visos šalies valdymą.

Turiu pasakyti, kad pačios idėjos kurios čia svarstomos yra labai įdomios ir rimtos. Dažnai galėsite pagauti save taip pat permąstant su veikėjais, kas iš tikro būtų gerai o kas blogai. Pagrindiniai veikėjai atlieka tikrai gera darbą o ir viskas, BEVEIK, jaučiasi labai gerai sulipdyta, nors kai kuriomis vietomis ir perspausta. Serialas labai daug turi su religija, ir ypatingai krikščionybę, tačiau ji nei puolama nei palaikoma, tada jaučiasi geras balansas tarp to. 

Esu truputį pasimetęs, iš vienos pusės tai, kad per visą sezoną nedaug kas apie šiuos pragaro padarus atskleidžiama, leidžia daugiau gilintis į pačios veikėjus ir jų užduodamus klausimus. Tačiau kaip pasibaigia sezonas o tu tiesiog sakai „Viskas, nieko daugiau nebus?”, tiesiog labai keista dėlioti tiek taisyklių ir tada net nelabai kreipti į jas dėmesio. Taip pagrindas čia yra veikėjai ir jų filosofiją, tik norėjom vientisesnio istorijos išdėstymo.

Okay, serialas man asmeniškai turi 2 problemas. Pirma, jis truputį lėtokas, tačiau to jau kaip ir galima tikėtis iš Korėjietiškų serialų. Tačiau kas tikrai kiša koja, tai CGI arba vaizdo efektai. Kaip tokiai rimtai istorijai, pabaisos ir viskas kas su joms susiję atrodo taip goofy, kad uždėjus komediška muzikėle net neatskirtum, kad čia vis dėl to rimtas filmas. Parodykite kas nusprendė, kad šitie dizainai bus pats tas šiam serialui, ir aš tam žmogui nukaposiu nagus, na gal žiauru, bet vis ne į pragarą.

Bendrai – 6/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.