Free Guy Apžvalga

Free Guy Apžvalga

Trumpai:

Banko kasininkas sužino, kad jis iš tikrųjų yra NPC žiauriame, atviro pasaulio vaizdo žaidime. Tai pakeičia ne tik šio video žaidimo pasaulį tačiau po truputį pradeda keisti ir mūsų. Nauji ir seni GUY draugai padės pasiekti kažką stebuklingo.

Free Guy  Free Guy
(2021) on IMDb

PG-13
1h 55min
Action, Adventure, Comedy
2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 4/10

Veikėjai – 4/10

Free Guy

Aprašymas: Banko kasininkas sužino, kad jis iš tikrųjų yra NPC žiauriame, atviro pasaulio vaizdo žaidime. Tai pakeičia ne tik šio video žaidimo pasaulį tačiau po truputį pradeda keisti ir mūsų. Nauji ir seni GUY draugai padės pasiekti kažką stebuklingo.

Bendrai filmas labai lengvas, ir jei iš jo daug nesitikėsite, manau praleisite laiką gan neblogai. Istorija tikrai ne mums, gal dėl to kada žiūrėjome, gal tik dėl to, kad beveik kiekviena idėja jau buvome matę įgyvendinta daug geriau ir tiesa pasakius įdomiau. Bet turiu pripažint kad aktoriai turi daug charizmos ir visi specialieji efektai turi savo grandiozinį dydį, tad jei norite kvailoko vasaros „BlockBusterio” gal ir neblogai praleisite laiką.

Filmas bando būti labai jaunatviškas ir perteikti tiek video žaidimų kūrimą tiek mėgavimąsi jais, tačiau labiausia čia filmas ir susikerta. Toks jausmas, kad šią istoriją sudėliojo pagyvenę žmonės kurie tik girdėjo karts nuo karto apie tuos „GTA” . O daugelis romantinių scenų atrodo paimtos iš paauglių dramų, filmo gale turėjusi būti romantinė scena mane privertė garsiai juoktis kelias minutes. Humoras yra gan paprastas ir labai dažnai net neišnaudoją to fakto, kad tai video žaidimas. Ir na, nežinau, viskas atrodo taip lyg būtų padaryta siekiant sukurti „kietą” filmą bet nelabai nusimanant apie tai kodėl ir kaip viskas vyksta.

Okay, tikrai nepasakyčiau apie ką šitas filmas buvo sukurtas, viskas atrodo taip random, lyg tiesiog sumesti kieti dalykai iš įvairiausių skirtingų žaidimų ar filmų bet nė vienas dalykas nėra apmąstytas. Viena akimirka viskas atrodo apie meilę, kita kažkoks komentaras apie video žaidimus ir tikrą pasaulį, trečia kietas filmas su daug sprogimų ir kietais veikėjais. Nė vienas pasaulis, nei tikras nei žaidimo nesijaučia pilnas ar „realistiškas”, iki pat filmo galo turbūt nelabai suprasit nė vienos stipriai apibrėžtos žaidimo taisyklės, kad galėtumėte pasakyti „ah, jis tuoj panaudos TĄ ginklą”.

Bendrai – 5/10

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.