Dirk Gently's Holistic Detective Agency Apžvalga

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency Apžvalga

Trumpai:

The overall production quality of this series is amazing. From large battle scenes with lots of fighting to weird creature design, it’s clear that this show had a budget and that the people working on it wanted to bring the most out of it. It’s also pretty colorful, so there are not just brown military bases and brown wastelands.

Dirk Gently's Holistic Detective Agenc  Dirk Gently's Holistic Detective Agency
(2016) on IMDb

TV-14
1h
Animation, Action, Fantasy
TV Series (2016–2017)

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Aprašymas: Holistinis detektyvas Dirkas Gentlis tiria atvejus, susijusius su antgamtiniais dalykai ir net pačiu likimo. Nors iš pradžių viskas ir atrodo paprastą ir lengvai išsprendžiama, mūsų veikėjai klimpsta vis giliau ir giliau į nežinią ir šio viso pasaulio veikimo mechanizmus. Tačiau Dirkas čia ne vienas, jam talkina jo bendražygiai ir draugai, o kartais ir tie, kuriuos būtų sunku pavadinti draugais, bet negalėtum vadinti priešais. Ar pavyks likimo nešamam Dirkui surasti ramią vietą sau šiame chaotiškame spektaklyje.

Bendra šio serialo kokybė yra nuostabi. Nuo didelių mūšio scenų, kuriose būna daug veiksmo, iki keisto būtybių dizaino, aišku, kad šiai istorijai buvo skirtas nemenkas biudžetas ir kad prie jo dirbantys žmonės norėjo išspausti viską. Labai smagu, kad serialas ne tik spalvingas, bet ir gen „lengvas”, nors ir mėtomasi sudėtingomis idėjomis, niekas neverčia tavęs permąstyti savo gyvenimo.

Idėjos čia puikios, bendras pasaulio kūrimas gali labai sužavėti jei domiesi tokiais dalykais. Manai, kad viskas gyvenime yra susiję, ir niekas nenutinka be reikalo, o vaikeli, tu čia puikiai praleisi laiką. Tačiau tai ne tik paviršutinio lygio triukai, kai kurios situacijos iš mūsų personažų reikalauja daug brandos ir pasiaukojimo.

Bendrai visas serialas yra gan unikalus, kažkas jį pavadino „Pirmuoju Neišspoilinamu serialu” ir aš tam turiu pritarti. Kas tai padaro tokiu įdomiu? Dauguma siužeto linijų galima gan gan lengvai nuspėti, suprasti kas nutiks būtent kitoje serijoje. Tačiau tuo pačiu metu gali nutikt absoliučiai kitas dalykas, bet jis vis tiek atitiks istorija, vis vien jausis lyg žiūrėtum gerai apdirbta serialą – taip jau yra kai bendra tavo idėja yra likimas ir aukštesnės jėgos.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.