Deathgasm Apžvalga

Deathgasm Apžvalga

Trumpai:

Du paaugliai nesąmoningai iškviečia senovės blogio būtybę, vadinamą Akluoju. Pasinerdami į juodąją magiją jie bando pabėgti nuo savo kasdieninio gyvenimo – tik dabar, reikės ne tik pabėgti, bet ir kovoti!!!

Deathgasm Apžvalga Deathgasm (2015) on IMDb

R
1h 26min
Horror, Action, Comedy
2015

Techniškumas – 10/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Deathgasm Apžvalga

Aprašymas: Du paaugliai nesąmoningai iškviečia senovės blogio būtybę, vadinamą Akluoju. Pasinerdami į juodąją magiją jie bando pabėgti nuo savo kasdieninio gyvenimo – tik dabar, reikės ne tik pabėgti, bet ir kovoti!!!

Dabar labai rimtai pasakysiu, jog šis, šiek tiek random atrodantis filmas turi bene geriausius praktinius efektus kuriuos aš esu matęs. Ta prasme WOW – jau nuo pradžios, gali suprasti – „Oh jus rodysite viską, visą procesą, kuriame kiti filmai jau būtų paslėpę viską”. Čia aš tai tiesiog neatsistebėjau sumanumu ir visų turimų dalykų išnaudojimu, nes kartais net sunku pagauti kaip po perkūnais jie tai padarė ir kiek tai kainavo. Tai filmas tikrai tikrai ne visiems, nes net aš vis sau kartodamas – čia tik filmas – pora kartų vos neatpyliau ektoplazma… DEATH pavadinimo dalis atitinka filmą 100%. Bendrai čia pilnai atitinka BRUTAL metalo meme… nes čia daug kraujo, smurto, metalo, demonų, ir realiai visko ko tik norėtum iš tokio filmo. Ir kai pagalvoji kad viskąs ką matai ekrane buvo padaryta su 200 tūkstančių dolerių biudžetu tai tampa dar įspūdingiau, šiais laikais gali žiūrėt 15 milijonų kainavusį filmą kur nelabai gali pagauti kur kokybė ir pinigai prapuolė. Čia yra tikrų tikriausias metalas!

Na čia ne tik kraujai ir metalas. Šis filmas tai komedija ir dar romantikos žiupsnis įmestas dėl viso pikto. Romantinis elementas gan paprastas ir nelabai kažkur vystosi, tiesiog fantazija be jokios realios pabaigos. Tačiau komedijos pusė čia gan stipri. Taip daugelis humoro remiasi šlykštumu arba sausu paauglių sarkazmu, bet kai filmas varo visais cilindrais, tada tikrai varo visais. Supraskite, aš paprastas žmogus, jei veikėjai turi brutaliai kovoti su demonais naudodami sekso žaislus, tai beveik visada man bus juokinga, vien dėl to ant kiek tai kvaila idėja. Tad bendrai nesitikėkite protingo ar sumanaus humoro, tačiau tai kas yra manau labai gerai lipo šito filmo pusiau keptam pusiau virtam tonui. O ir aktoriai, nors didelių vardų čia nėra, atlieka visgi gerą darbą – bendrai vis pagalvoju apie šito filmo biudžetą ir kaip gerai gavosi galutinis variantas…

Eh, kaip gaila, kad bendra istorija ganėtinai nuspėjama ir veikėjai sukrenta į labai – labai paprastus rėmus. Kelis kart norėjau pasakyti – tau nereikėjo to daryti, galėjome kažką kitą o ne dar kartą standartinį nesusipratimą priklijuoti… Ir kai kurie veikėjai vienu metu elgiasi absoliučiai kvailai, ta prasme net wow, kitu metu lyg suprastų situaciją ir būtų tikri. To pasekmėje net ir filmo pabaigoje nelabai pražysti šių veikėjų, na tiek pat kiek pažinojai kokius klasės draugus su kuriais mažai bendraudavai. Nors kai kurie bandymai pamėgti šiuos veikėjus ir pavyksta, bendras emocinis veikėju supratimas lieka MEH. Dabar viskas per greit, per paprastai, galbūt būtų padėję atsisakyti SUPER standartinių ir nuvalkiotų istorijos posūkių ir labiau panagrinėti tik kelis veikėjus…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.