Dabar Jau Tikrai Šikna Apžvalga

Dabar Jau Tikrai Šikna Apžvalga

Trumpai:

Šeši draugai įkalinami Jameso Franco namuose, kuomet Los Andželą supurto virtinė keistų, nepaaiškinamų ir pražūtingų katastrofų. Pasaulis, kurį draugai pažinojo, griūva, maisto (ir kitokios) atsargos senka, prasideda klaustrofobijos ir visokių kitokių fobijų priepuoliai. Galų gale draugai priversti palikti sąlyginai saugią prieglaudą ir išeiti į lauką, kur jų laukia neišvengiamas likimas ir tikrasis draugystės išbandymas.

Dabar Jau Tikrai Šikna Apžvalga  This Is the End
(2013) on IMDb

TV-14
1h 47min
Comedy, Fantasy
2013

Techniškumas – 6/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Dabar Jau Tikrai Šikna Apžvalga

Aprašymas: Šeši draugai įkalinami Jameso Franco namuose, kuomet Los Andželą supurto virtinė keistų, nepaaiškinamų ir pražūtingų katastrofų. Pasaulis, kurį draugai pažinojo, griūva, maisto (ir kitokios) atsargos senka, prasideda klaustrofobijos ir visokių kitokių fobijų priepuoliai. Galų gale draugai priversti palikti sąlyginai saugią prieglaudą ir išeiti į lauką, kur jų laukia neišvengiamas likimas ir tikrasis draugystės išbandymas.

Realiai jei paklaustumėte manęs kokį filmą sukonstruočiau būdamas gan turtingas ir absoliučiai girtas su draugais? Vat būtent tokį – kvailą, keista, cringe pilną komedija kurioje tiesiog tyčiotumėmės iš absoliučiai visko – savęs, Holivudo, bendrai gyvenimo… Sunku net vertinti šiuos aktorius kaip veikėjus, nes nėra taip lengva atpažinti kur prasideda vaidyba ir baigiasi tiesiog „š stūmimas”, ir tai ganėtinai geras filmo pliusas.

Kas yra ir pliusas ir mažas minusas tai, kad filmas išsibarstęs po visas puses. Iš dalies tai puiku nes leidžia šiems veikėjams patekti į absurdiškiausias situacijas ir elgtis tikrai beprotiškai. Tačiau kartu filmo pradžia ir kai kurie momentai gali pradėti jaustis… na… be tikslo ir lyg galėtų būti truputį apkarpyti. Ko tikrai turite nesitikėti, tai labai protingo ar sudėtingo humoro, viskas čia labai paprastai, bet tai nėra problema kai tai kvailiausiai komedijai kuria mačiau per ilgus metus.

Bendrai turiu viena tokį minusą apart to, kad kai kada ne taip gerai „limpa” pats humoras. Filmas gan pigiai atrodo, nors keli efektai būna ir neblogi, visas filmas jaučiasi pigokas, ir kai kurios vietos net labai iškrentantis iš bendro konteksto. Tačiau čia ir pastringu, filmas niekada nežadėjo mums Transformerių lygio specialiųjų efektų, o tiesiog kvaila komedija. Tad stipriai ant to pykti čia būtų tas pats kas studentų filmą kritikuoti nes Marvel geresnius efektus daro – manau visi galime suprasti kaip nelogiška taip būtų.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.