Copshop Apžvalga

Copshop Apžvalga

Trumpai:

Bėgdamas nuo mirtino žudiko, gudrus sukčius sugalvoja pasislėpti mažo miestelio policijos nuovadoje, tačiau kai samdomi žudikai pasirodo nuovadoje, nieko neįtariantys policininkai atsiduriame mirtinoje konfrontacijoje tarp nusikaltėlių. Kas šioje situacijoje yra draugas o kas priešas? 

Copshop Apžvalga  Copshop
(2021) on IMDb

R
1h 47min
Action, Crime, Thriller
2021

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Copshop

Aprašymas: Bėgdamas nuo mirtino žudiko, gudrus sukčius sugalvoja pasislėpti mažo miestelio policijos nuovadoje, tačiau kai samdomi žudikai pasirodo nuovadoje, nieko neįtariantys policininkai atsiduriame mirtinoje konfrontacijoje tarp nusikaltėlių. Kas šioje situacijoje yra draugas o kas priešas? 

Jei ieškote veiksmo ar keršto filmo paprastam vakarui, tai čia bus pats tas. Aktoriai atlieka gera pasirodymą, istorija is jūsų nereikalauja per daug, tačiau ir nėra tiesiog paprastas „bang bang pow ir baigta” scenarijus. Man labai patinka filmai kurie sugeba iki maksimumo išnaudoti vieną pastatą, tai dažnai tikrai nėra lengva, kai negali nusikelt į kokį gražų kampelį ir taip nustebinti žiūrovo. Nors ir negalvoji, kad mažo miestelio policijos nuovada turės kažką įdomiau, tačiau kūrėjai ganėtinai pasistengė turėti ir įtampos ir veiksmo scenų. Negaliu pykt, man tiesiog patinka kaip „šunsnukiams” ištaškomi smegenys ir kaip mūsų herojai kerštauja, hm… reiktu nusiraminti… o gal ir pas psichologą užsirašyt…

Žinote tuos filmus kur kokią valanda viskas juda labai lėtai, visi veikėjai lyg ir stojasi į savo vietas, o tada paskutinėje filmo dalyje užverda tikras pragaras? Tai čia tas pats, nors norėčiau šiek tiek greitesnės pradžios, bet į pabaigą net sutraukė akis ir net kelis kartus teko pasakyti „God Damn va čia tai turėjo skaudėti”. Ir tikrai veiksmas brutalus ir pateiktas greitai, nėra per daug kadrų kurie šokinėtų iš visų kampų, viskas labiau kurtą tam kad pridėtų įtampos, na kaip ir logiška kai neturi milijono veikėjų nužudymui. Bet filmo pabaigoje jaučiausi labai „patenkintai”, tas kas ir turėjo nukentėt dėl savo veiksmų, nukentėjo, tas kas turėjo išgyventi išgyveno. Nemanau, kad čia kažkas nustebins, tačiau filmas padarytas labai kokybiškai, ir tai tas paprastas geras filmas vakarui.

Kaip jau sakiau, pagrindinė problema yra tai kad filmas užtrunka labai ilgai kol pradeda labai greitai judėti. Kai žiūrovams manau lėtas konstravimas bus truputį, na „per lėtas”. Kokią 30 minučių galėtume laisvai nuimti ir tai tik padėtų istorijai glotniau susidėlioti. Keli kiti maži dalykai – po velnių kodėl taip sunku, kad veikėjai nemurmėtų po nosimi? Kai pradeda skraidyt kulkos tavo kolonėlės vos ne susprogsta ir tada reikia bandyt iš lūpų iššifruoti ką kas murma, po perkūnais. Visi žino kaip sprogimo garsas skamba nereikia jo dėt ant 170% garso. Taip pat, filmo veiksmas šiek tiek pamėtytas, tad ne visada yra aišku kas ir kur tiksliai randasi, ir kas čia už ką vienas kita gaudo…

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.