Castlevania Apžvalga

Castlevania Apžvalga

Trumpai:

Kai Lisa Tepeš, Vlado Drakulo Tepešo mylimoji, vyskupo apkaltinta raganavimu ir sudeginama ant laužo, Drakula paskelbia karą ir iš pragaro iššaukia savo kraugeriškus demonus. Laimei, Trevoras Belmontas, paskutinis iš Belmontų klano, vis dar mieste ir sutinka kovoti prieš vampyrų lordą.

Castlevania  Castlevania
(2017) on IMDb

TV-MA
23min
Animation, Action, Adventure
TV Series (2017–2021)

Techniškumas – 10/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Castlevania

Aprašymas: Kai Lisa Tepeš, Vlado Drakulo Tepešo mylimoji, vyskupo apkaltinta raganavimu ir sudeginama ant laužo, Drakula paskelbia karą ir iš pragaro iššaukia savo kraugeriškus demonus. Laimei, Trevoras Belmontas, paskutinis iš Belmontų klano, vis dar mieste ir sutinka kovoti prieš vampyrų lordą.

Kad ir kaip keistai skambėtų, bet čia daugiausiai istoriją apie meilę ir žmogiškas emocijas, tiek pyktį, tiek kerštą, tiek nuovargį. O ir istorijos vingiai kiekvieną sezoną vis keičiasi, tačiau niekada nesijaučiau lyg žiūrėtum visai kitą serialą. Visi istorijos elementai pilnai išnaudojami ir net nežinočiau prie ko prikibti, pilnai išvystyta idėja.

Animacijos atžvilgiu kiekvienas sezonas šiek tiek skirtingas. Iš pradžių tai nelabai matoma, tačiau atkreipus dėmesį galima pastebėti tiek stiliaus tiek technikos skirtumus. Smagu kad nesibaiminama naudoti skirtingų animacijų, jungti 2D su 3D, daryti ilgus nepertraukiamus kadrus, ar kitaip eksperimentuoti su turima technologija.

Per 4 sezonus istoriją vis labiau sudėtingėja o ir veikėjai pereina per daug gero ir blogo. Tačiau jie visada yra „žmogiški” ir logiški, kai kas nors pasako kad nori užvaldyt pasaulį, pirmi veikėjų veiksmai nėra isteriškai juoktis o klausti ar tai aplamai įmanoma logistiškai. Beveik visi sutikti veikėjai paliks jums įspūdį ir privers jaustis vienaip ar kitaip.

Bendrai – 10/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.