Cannon Busters Apžvalga

Cannon Busters Apžvalga

Trumpai:

Aplankykite fantastišką Gearbolto žemę, ir leiskitės su marga keliautojų komandą į nepamirštamą kelionę. Kurioje veikėjai mėgins sujungti 2 geriausius draugus. S.A.M. yra aukščiausios klasės robotas, pasiryžęs vėl susitikti su savo geriausiu draugu Kelby, dingusiu jos apgultos Karalystės įpėdiniu. Tačiau ilgai netrunka kol prasideda dėtis keisčiausi dalykai ir viskas pasisuka veikėjams nepažįstamais keliais.

Cannon Busters Apžvalga Cannon Busters (2019) on IMDb

TV-MA
12x25min
Animation, Fantasy
2019

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Cannon Busters Apžvalga

Aprašymas: Aplankykite fantastišką Gearbolto žemę, ir leiskitės su marga keliautojų komandą į nepamirštamą kelionę. Kurioje veikėjai mėgins sujungti 2 geriausius draugus. S.A.M. yra aukščiausios klasės robotas, pasiryžęs vėl susitikti su savo geriausiu draugu Kelby, dingusiu jos apgultos Karalystės įpėdiniu. Tačiau ilgai netrunka kol prasideda dėtis keisčiausi dalykai ir viskas pasisuka veikėjams nepažįstamais keliais.

Pačiais veikėjais, animacijos stiliumi, bei spalvotumu tai yra labai puikus anime. Jis greitas, energingas ir pilnas keistų veikėjų bei padarų. Sakyčiau, kad tai miksas tarp CowBoy Bebop ir Trigun, na ir dar keleto keistesnių prieskonių. Didžioji dalis šios anime yra gan atsipalaidavusi ir pasakoja linksmas istorijas, tačiau kartais nebijoma parodyti kažko rimto. Prie to pridėjus įdomų pasaulį su įvairiausiais prietaisais ir ginklais, labai greitai įsitrauki į šią istoriją.

Nors kai kurie veikėjai gali pradžioje šiek tiek užknisti ir jaustis vieno tono, serialui įsivažiavus daugelis jų tampa labiau „apdirbti” ir tampa daug mielesni. Taip pat niekada neatsisakau sci-fi istorijų su vesternų poskoniais, ir Cannon Busters to duoda su kaupu. Nors šis sezonas turi vieną pagrindinę istoriją, tačiau smagiausi veikėjai ir nuotykiai slypi mažose atskiruose nukrypimuose. Vakarui šis anime bus lengvas ir smagus.

Bendrai šis pirmas sezonas užsibaigia gan silpnokai. O taip, visi veikėjai atsiranda vienoje vietoje ir pasiekiamas istorijos aukščiausias taškas, tačiau didelio noro žiūrėti antro sezono ta nepaliko. Iš dalies dėl to, kad daugelis konfliktų yra arba išspręsta arba vėl prasideda iš naujo. Bendrai sunku pasakyti kodėl, o gal per daug mažų detalių, tačiau šis pasaulis mažai „lipinasi”, vis atrodo, jog kažko trūksta iki to 10tuko. Nors nuo pirmojo sezono praėjo jau 3 metai ir apie atnaujinimą nėra jokių žinių, tad neturiu daug vilčių pamatyti daugiau šio pasaulio.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.