Bo Burnham: Inside Apžvalga

Bo Burnham: Inside Apžvalga

Trumpai:

Specialus muzikinės komedijos filmas, kurį per labai neįprastus metus atliko vienas atlikėjas Bo Burnhamas. Tai ką matysite buvo parašyta, sugalvota, ir nufilmuota vieno žmogaus paskendusio kūrybinėse kančiose bei karantino apribojimuose.

Bo Burnham: Inside Apžvalga  Bo Burnham: Inside
(2021) on IMDb

TV-MA
1h 27min
Comedy, Drama, Music
2021

Techniškumas – 10/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 10/10

Bo Burnham: Inside

Aprašymas: Specialus muzikinės komedijos filmas, kurį per labai neįprastus metus atliko vienas atlikėjas Bo Burnhamas. Tai ką matysite buvo parašyta, sugalvota, ir nufilmuota vieno žmogaus paskendusio kūrybinėse kančiose bei karantino apribojimuose.

Žinote, aš mėgstu kurti ir kažką konstruoti su kameromis ir įvairiausiais video, bet negaliu net pradėti įsivaizduoti kiek darbo reikėjo įdėti į šita pasirodymą. Vienam parašyti dainas, filmuoti, planuotis, ruoštis, bandyt, kad viskas ne tik būtų „tvarkinga” bet ir perduotų jausmus tam kitam žmogui sėdinčiam už ekrano. Šį muzikinį filmą jau peržiūrėjau kokius 4 kartus, ir vistiek grožiuosi idėjomis, perėjimais, ir pačiu žmogaus užsidegimu. Kūrybinė kova dažnai yra sunki, nes kritikuoti yra daug lengviau nei kurti, šita labai labai gerai pats suprantu, nes tą visada ir darau. Turiu lenkti galva Bo, net jei turėčiau 3 metus, nemanau, kad galėčiau sukurti bent puse tokios kokybės kaip šis Netfilx special.

Sunku paaiškinti kodėl taip „susitapatinu” su šiuo žmogumi, galbūt tai kad jautiesi visada blogai, galbūt dėl to, kad kiekvienas kažko bandymas atrodo klaida… nežinau, kartais žinant, kad kažkas kitas kovoja tas pačias kovas su depresija, su kūryba, su bet kažkokiu noru jaustis… naudingu. Manau pataikiau būtent į tą gyvenimo periodą kuriam šis „filmas” ir skirtas, nemanau. Supraskite vieną, tai tikrai gali jūsų neužkabinti taip pat, labai priklauso kokius santykius su kūryba ir internetu turite, bet jei atitiks „Kirvis – Kotą” tai hitins taip stipriai jog jausiesi traukinio pervažiuotas.

Kodėl Bo tapo mano metų daugiausiai klausytu atlikėju? Labai paprasta, gali daryti labai juokingas, ar net filosofiškas dainas, tačiau labai sunku sukurti tokia daina ir dar padaryti ją „kabinančia” ir įdomia. Tai čia ne tik tikrai gerus headbangerius rasite, bet ir daugelis jų turės viena ar kitą gan rimtą mintį. Taip tai nebus visuomenės dekonstrukcija, bet humoras padeda kartais suprati kitų žmonių pozicijas. Gali pažvelgti į pasaulį kitaip, jau senokai sakiau, kad labai geras būdas pripažinti ir pamatyti problemas yra tiesiog iš jų besityčiojant. Kai gali sakyti „Ha argi tai nejuokinga” ir tada akimirka susimastai… kad nelabai vis dėl to tai juokinga… Inside yra šios naujos kartos, kuri apkrauta depresija, pagrindinis himnas.

Bendrai – 10/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.