Bloody Hell Apžvalga

Bloody Hell Apžvalga

Trumpai:

Jaunas vyras bėgdamas nuo savo paslaptingos praeities sprunka iš savo šalies. Bet gyvenimas negailestingas ir bandant pabėgti nuo vieno pragaro, užšokama ant kito, kurio patirtis privers atsigręžti į savo sąžinę.

Bloody Hell Apžvalga Bloody Hell (2020) on IMDb

R
1h 33min
Horror, Action, Comedy
2020

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Bloody Hell Apžvalga

Aprašymas: Jaunas vyras bėgdamas nuo savo paslaptingos praeities sprunka iš savo šalies. Bet gyvenimas negailestingas ir bandant pabėgti nuo vieno pragaro, užšokama ant kito, kurio patirtis privers atsigręžti į savo sąžinę.

Taip, mano mėgstamiausias žanras tapo siaubo komedijos. Ir čia tikrai viena iš geresnių. Gal filmas kažkuo ir nenustebins tačiau su lokacijomis, aktorių darbu, bei praktiniais efektais tikrai pasistengta iš peties. Pagrindinis veikėjas yra permetamas per daugybę „nesmagių” įvykių ir Ben O’Toole puikiai atlieka šį charizmatiško tačiau gan trenkto veikėjo vaidmenį. Bet čia ne standartinis keršto filmas, kartais gali net paklausti kuris iš veikėjų mėgaujasi smurtu labiau. Tai istorija kuri jums nebandys pasakyti nieko naujo, nedėlios filosofinių idėjų apie gyvenimą, čia viskas keista ir be stabdžių jau nuo pradžių. Bendrai tai kokybiškai sukonstruota ir krauju permirkusi komedija į kuria svarbu labai rimtai nežiūrėti.

Pats svarbiausias dalykas tokiuose filmuose yra įtampa ir chaotiškas jos išleidimas, kada pagaliau lazda atsisuka į piktadarius. Geras požymis kai filmas sugeba sukurti veikėjus kuriuos tiesiog nori pasmaugti… Čia būtent taip ir veiksmo viršūnė yra labai smagi… ooohoho, tiesiog smagu žiūrėti kai prasideda kerštas. Nors filmas neturi daug veikėjų, visgi sugalvoja keistų ir žiaurių situacijų visoms savo kovoms. Daug kraujo, daug smurto, daug veiksmo. Ir nors jau minėjau, jog filmas labai kažkuo nenustebins, paskutinė dalis buvo tikrai įdomiai sudėliota savo veikėjų spendimais. Drįsiu pasakyti, jog nesitikėjau to, tai jau vien tai didelis pliusas filmui.

Filmas atrodo neapsisprendžia dėl savo stiliaus – kartais viskas labai agresyvu ir greita, tačiau vietomis istoriją keistai per daug sulėtėja. Tas bendrai pasijaučia filmo ilgyje, jis per ilgas ir per trumpas vienu metu. Pirmoje pusėje pasėjama gan daug idėjų kurios manai, kad išsivystys ir bus svarbios pabaigoje, tačiau jos tiesiog pamirštamos. Filmas tikrai smagus tik atrodo reikėjo daugiau laiko apšlifuoti tiek istorijos tiek techninius kampus kurie dabar šiek tiek trukdo filmui. Bloody Hell tikrai geras pasirinkimas vakarui, tačiau ne visos filmo vietos jausis vienodai kokybiškos. Tiesa pasakius kai kur kameros darbas ir efektai atrodo nuostabiai… kitur lyg filmuota su GoPro.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.