Blood of Zeus Apžvalga

Blood of Zeus Apžvalga

Trumpai:

A commoner living in ancient Greece, Heron discovers his true heritage as a son of Zeus, and his purpose: to save the world from a demonic army.

Blood of Zeus  Blood of Zeus

TV-MA
8x30min
Animation, Action, Fantasy
TV Series (2020– )

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Blood of Zeus

Aprašymas: Paprastas mirtingasis gyvenantis senovės Graikijoje, Heronas atranda tikrąjį savo, kaip Dzeuso sūnaus, paveldėjimą ir savo tikslą: išgelbėti pasaulį nuo demoniškos armijos. Tik ar visi liks tose pačiose mūšio pusėse iki pabaigos, o gal dievai nuspręs skirti daugiau dėmesio savo intrigoms nei artėjančioms nelaimėms. 

Bendrai techninė kokybė čia yra tikrai puiki. Balso aktoriai atlieka tikrai puikų darbą, animacija daugelyje vietų atrodo sklandžiai ir turinti gan daug detalumo. Yra keletas prastesnių vietų šian bei ten, tačiau šis Netflix serialas yra malonus užkandis kuris per daug nereikalauja.

Taigi tai grindžiama graikų mitologija, ir jei jums tai patinka, tai puiku. Tačiau istorija bando sujungti ir mitus, ir vertingas moralines pamokas, todėl kai kurios scenos gali atrodyti tarsi iš kitos visiškai kitos operos. Vieną sekundę „Zues“ yra super duper svetimautojas, o kitą – viskas apie draugystę ir šeimą aukojantis tėvas.

Titanai ir visi monstrai atrodo šauniai, tačiau pabaiga atrodo atkeliauja labai skubotai. Gauni keletą kovos scenų ir tada viskas kaip ir baigiasi, tad visas tas keliavimas iki finalo toks keistokai nuviliantis. Istorijos posūkiai vyksta taip greitai, kad atrodo, kad jie bandė išspausti 4 epizodus į 2.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.