Baby Driver Apžvalga

Baby Driver Apžvalga

Trumpai:

Padedamas ausyse nuolat skambančios mėgiamos muzikos, Vaikis tiesiog tobulai vairuoja automobilį. Tai be galo patinka jo bosui Dokui, kadangi Vaikio darbas – po apiplėšimo pabėgti nuo bet ko, kas bando vytis Doko surinktą komandą.

Baby Driver Apžvalga Baby Driver (2017) on IMDb

R
1h 53min
Action, Crime, Drama
2017

Techniškumas – 10/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 9/10

Baby Driver Apžvalga

Aprašymas: Padedamas ausyse nuolat skambančios mėgiamos muzikos, Vaikis tiesiog tobulai vairuoja automobilį. Tai be galo patinka jo bosui Dokui, kadangi Vaikio darbas – po apiplėšimo pabėgti nuo bet ko, kas bando vytis Doko surinktą komandą.

Prisipažinsiu, yra viena mano silpnybė – kai filmas ar muzikinis klipas veiksmą suderina su muzika. Nežinau kaip tai paaiškinti, bet rupus miltai, tai mane gali lengvai papirkti. Tad jau vien Baby Driver principas atrodo tiesiogiai sukonstruotas būtent man. Ir čia yra filmas kuris tikrai tikrai myli mašinas ir jų vairavimą, kuris myli muziką ir gerą veiksmą. Net sakyčiau, kad tai geresnis Greiti ir Įsiutę filmas nei paskutinės 6 Greitų ir Įsiutusių dalys. Veiksmas greitas tačiau švariai nufilmuotas, čia galite rasti ilgų nepertraukiamų scenų, daug kaskadininkų triukų, ir automobilių gaudynių. Bendrai visa techninė šio filmo pusė yra nublizginta kiek tik galima, to ko aš ir tikiuosi iš Edgar Wright kūrybos.

Baby Driver turi labai atsipūtusi ir linksmą toną. Veiksmas, spalvos, veiksmas, pati pasirinkta muzika yra sudėliota taip, kad tu kuo smagiau praleistum vakarą. Bendrai visas filmas yra labai „charizmatiškas” ir jau po kelių skundžiu „vibini” su visais veikėjais lyg jei būtų seni draugai. Nors pačios istorijos prasme, čia nieko unikalaus turbūt nepamatysite, tačiau į tai ir nėra labai stipriai koncentruojamasi. Čia toks variantas kai filmo istorijos posūkiai gan greitai gali iškristi is atminties, tačiau veiksmo scenos pasilieka ilgam. Be to filmas nesiekia net 2 valandų, kas šių dienų standartais net keista, kaip filmas ne 3 valandų. Jei reikėtų jums rekomenduoti gerą filmą šiam vakarui, tai būtų Baby Driver.

Realiai filmas turi labai mažai prie ko galiu prisikabinti. Kas galbūt buvo silpnesnis tai romantinis istorijos aspektas. Aktoriai tikrai gerai atliko savo darbą tačiau viskas jautėsi labai paviršutiniška, neturint jokios realios traukos vienas kitam. Tai neatitraukė nuo nuostabaus veiksmo, bet ir nelabai šie aktoriai „žiūrisi” kartu. Taip pat kelios scenos, labiau link filmo vidurio, jaučiasi šiek tiek pasimetusios – lyg galėtų būti iškirptos labai nieko nepraradus. Ir jei asmeniškai, Jamie Foxx veikėjas gali šiek tiek įkyrėti, bet tai bendrai maži minusai gero veiksmo ir muzikos dozėje.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.