Assassination Classroom Apžvalga

Assassination Classroom Apžvalga

Trumpai:

Galingas nežinomas padaras, kuris staiga atsirado lyg iš niekur, teigia, kad per metus jis sunaikins Žemę. Tačiau kartu jis turi ir pasiūlymą, galimybę žmonijai išsigelbėti leidžiant jam metus mokinti vieną specifine moksleivių klasę. Jis ne tik mokys šiuos paauglius kaip jį nužudyti, tačiau sugebės suteikti ir vertingų gyvenimo pamokų. Prasideda žmogžudysčių klasė.

Assassination Classroom Apžvalga  Ansatsu kyôshitsu
(2013) on IMDb

TV-14
23min
Comedy, Animation, Action
2013-2016

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Assassination Classroom

Aprašymas: Galingas nežinomas padaras, kuris staiga atsirado lyg iš niekur, teigia, kad per metus jis sunaikins Žemę. Tačiau kartu jis turi ir pasiūlymą, galimybę žmonijai išsigelbėti leidžiant jam metus mokinti vieną specifine moksleivių klasę. Jis ne tik mokys šiuos paauglius kaip jį nužudyti, tačiau sugebės suteikti ir vertingų gyvenimo pamokų. Prasideda žmogžudysčių klasė.

Tikrai nesitikėjau tokios „žemiškos” ir žmogiškos istorijos. Na čia mano pačio keista savybė, kažkodėl daugelis istorijų kurias aš įsimyliu iš pradžių atrodo gan… kvailokos. O taip šitas anime turi gan daug kvailumo, čia pilna humoro, super duper atakų, neblogai padarytų veiksmo scenų, na ir žinoma daug „Fan Service”. Kaip ir sakiau, čia viskas labai nuoširdu, o kažkuri seriją mane tiesiog sulaužė. Kada sėdi ir supranti, hey, tai tiesiog paprasti žmonės, na gal šiek tiek ir žudikai, bet vis vien paprasti ir nuoširdūs.

Anime beveik visą laiką išsaugo gan trapų balansą tarp klasikinių kovų su specialiomis bangomis ir problemų išsprendimo naudojant savo protą ir talentą. Tiesa pasakius, labai įdomiai pateikiamas bendras mokymasis ir tobulėjimas, kai testų lapas su klausimais virsta mūšio lauku. Taip pat, visada duosiu didelį pliusą toms istorijoms kurios tiesiog užsibaigia ir nesitęsią 45 sezonus kol tik pinigą spaudžia. Apturėsite gan smagia kelione net po kelis mokyklos etapus, ir nors užsibaigus dar norėjau pamatyti apie šiuos veikėjus daugiau, tačiau jaučiausi patenkintas ir gal net įgavęs naujų žinių.

Vienas dalykas kas gali šiek tiek nervinti, tai kad anime pasirenka šokinėti kartais labai dideliais laiko tarpais tavęs prieš tai neįspėjus. Tad kai kurios serijos turi tokį atsilikimo jausmą, kada užtrunka kelias akimirkas galvoje susidėlioti kas ir kur tiksliai čia vyksta. Taip pat nors ir veikėjų ansamblis tikrai didelis ir spalvotas, daugelis jų tiesiog nespėja gauti pakankamai dėmesio per trumpą serijos laiką. Kol ekrane matai šiuos veikėjus, lyg ir atpažįsti veikėją ir jo charakterį, tačiau jei kas lieptų išvardinti visą klasę, turbūt daugelis veikėjų deja liktų užmarštį. Manau kad du sezonai labai tinka tokiai istorijai, nes antroje istorijos pusėje gali pradėti jaustis nedidelis tempimas.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.