Abominable Apžvalga

Abominable Apžvalga

Trumpai:

Pabėgęs iš slaptos mokslinės laboratorijos, Sniego žmogaus mažylis randa prieglobstį viename iš Šanchajaus dangoraižių. Čia, lydima draugų, jį aptinka geraširdė smalsuolė Yi, naująjį draugą ketinanti pristatyti į gimtuosius namus tolimuosiuose Himalajuose. Mažylį pavadinę Everestu draugai leidžiasi į aukščiausią pasaulio tašką, snieguotą Everesto viršūnę, kur jaunųjų keliautojų tyko pavojai ir nė nesapnuoti iššūkiai!

Abominable  Abominable
(2019) on IMDb

PG
1h 37min
Animation, Adventure, Comedy
2019

Techniškumas – 8/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 8/10

Abominable

Aprašymas: Pabėgęs iš slaptos mokslinės laboratorijos, Sniego žmogaus mažylis randa prieglobstį viename iš Šanchajaus dangoraižių. Čia, lydima draugų, jį aptinka geraširdė smalsuolė Yi, naująjį draugą ketinanti pristatyti į gimtuosius namus tolimuosiuose Himalajuose. Mažylį pavadinę Everestu draugai leidžiasi į aukščiausią pasaulio tašką, snieguotą Everesto viršūnę, kur jaunųjų keliautojų tyko pavojai ir nė nesapnuoti iššūkiai!

Nežinau ant kiek tai tiesa, bet filmas atrodo pastatytas ant kelių „gerų idėjų”. Lyg pradžioje visi turėjo po vieną tikrai gražiai atrodančia idėja (Tarkim plaukti gėlių lauku kaip vandeniu), tačiau visas kitas filmas apklijuotas aplink tas kelias detales. Ir taip kartais galvoji, kaip čia kas atsirado, kaip tai turėtų veikti, bet dažniausiai viskas pakankamai kūrybinga ir įdomu, kad galėtum vis tik įsijausti į filmą ir per daug neklausinėti.

Galiu pasakyti, kad veikėjai yra gan įdomūs. Taip jie pradeda būti labai lėkšti, na blogiukas yra blogas, o gyvūnų mylėtoja myli gyvūnus. Tačiau ne už ilgo laiko daugelis veikėjų pradeda keistis, ir supranti, kad buvai „apgautas”, ir nors nepavadinčiau nė vieno veikėjo pilnai išdirbto, jie buvo tikrai smagūs ir ne tokie jau visiškai nuvalkioti.

Jei jums liepčiau sugalvoti mielą sniego pabaisą, jūsų pirmas dizainas turbūt beveik nesiskirtų nuo šio veikėjo. Pats veikėjas toks paprastas ir neįdomus, kad realiai yra tiesiog plaukų kamuolys su didelėmis ANIME akimis. Čia didelė filmo bėda, vietomis istorija atrodo turi tiek daug įdomių idėjų ir dizainų, tačiau kitom akimirkom atrodo tiesiog iš fabriko išleistas dar vienas „Žiūrėk spalvos” vaikų filmas.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.