The Croods: A New Age Apžvalga

The Croods: A New Age Apžvalga

Trumpai:

Priešistorinę Croodų šeimą meta iššūkį varžovų Bettermans šeimai, kuri teigia esanti geresnė ir labiau išsivysčiusi nei olose gyvenę herojai.

The Croods: A New Age  The Croods: A New Age
(2020) on IMDb

PG
1h 35min
Animation, Adventure, Comedy
25 November 2020 (USA)

Techniškumas – 9/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

The Croods: A New Age

Aprašymas: Priešistorinę Croodų šeimą meta iššūkį varžovų Bettermans šeimai, kuri teigia esanti geresnė ir labiau išsivysčiusi nei olose gyvenę herojai.

Istorijos atžvilgiu tai labai “minkštas” romantinis filmas, daugelį posūkių gali matyti iš tolo, ir bendrai viskas gan paprasta ir matytą. Tačiau tai nereiškia kad tai nėra padaryta gerai, daugeliu atveju šie scenarijai nei atsibosta nei užtrunka per ilgai. Kitaip sakant, filmo kūrėjai supranta ką daro ir nesuspaudžia.

Wowaviva…antra filmo pusė tai lyg kažkas netyčiom būtų atsisėdęs ant WoW svirties, bet rimtai, tiek dizainu, tiek muzika, tiek idėjom paskutinė filmo dalis gali nunešti stogą. Ir tai ne tik vaikams skirtas multikas, daugelis idėjų čia gan universalios, tad nebus slaptų juokelių apie krūtis kurių nepagauna mažieji. Bendrai tai toks keistas jausmas, lyg kūrėjai kūrė šį filmą sau, norėdami sudėti kuo daugiau “kietų idėjų”.

Beeeet filmas kartais jaučiasi padrikas, lyg koncentruojasi į per daug dalykų vienu metu ir taip prarastų aiškumą. Be to kai kurie scenarijai norėtųsi, kad bent kiek būtų atnaujinti, nes na gali iš karto suprasti ką ir kaip veikėjai darys, kas šiek tiek numuša susižavėjimą šiuo kūriniu.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.