Night On Earth Apžvalga

Night On Earth Apžvalga

Trumpai:

Dokumentika apie paslėptą naktinį gyvūnų pasaulį. Naudodamiesi specialiomis technologijomis mes galime pažvelgti koks skirtingas gyvenimas verdą nusileidus saulei.

Night On Earth  Night on Earth
(2020) on IMDb

TV-PG
4h 50min
Documentary
TV Mini Series (2020)

Techniškumas – 10/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 10/10

Night On Earth

Aprašymas:Dokumentika apie paslėptą naktinį gyvūnų pasaulį. Naudodamiesi specialiomis technologijomis mes galime pažvelgti koks skirtingas gyvenimas verdą nusileidus saulei. Šį kartą naudosime pačias geriausias kameras ir pačius aštriausius objektyvus, žiūrėsime gyvūnų karalystes ne tik nakties „šviesoje” bet ir pro įvairiausias skirtingas laiko ir dydžio prizmes.

Jei mėgstate dokumentikos žanras, tai čia bus saldainiukas. Tikrai atima žadą kada pamatai kaip naktį virstant diena, o ir vaizdo kokybė atrodo ne taip jau ir nukenčia nuo to. Keliose vietose tikrai reikėjo pasiklaust savęs „Kaip po velnių jie tai nufilmavo?”. Techniškai ši dokumentika yra labai labai gerai išdirbtas projektas, kuris leidžia pamatyti tamsiąja žemės pusę.

Kartais epizodai atrodo truputį išsitaškę į visas puses. Tai nėra labai blogai, tačiau pirmosios serijos jautėsi daug labiau sukoncentruotos į vieną idėja. Taip pat kai kurie epizodai jaučiasi šiek tiek silpnesni filmavimo ir pateikimo aspektais.

Nuoširdžiai pasakysiu – buvo keli momentai, kada galvojau „Čia tikrai ateiviai, tokie padarai neegzistuoja”, nes spalvos, sugebėjimai, ir gyvūnų įpročiai gali atrodyti tokie keisti. Žinoma ekspertams tai bus matyta daug kartų, bet jei esat paprastas dokumentikos mėgėjas, čia pamatysit nuostabių dalykų. Labai rekomenduoju žiūrėti per kuo didesnį ekraną.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.