History of Swear Words

History of Swear Words Apžvalga

Trumpai:

Išsilavinimas: istorijos pamoka, kurios jums tikrai nepasakojo mokykloje, o dar geriau, kad ją veda Nicolas Cage’as. Skambus ir išdidžiai profaniškas serialas, kuriame nagrinėjama keiksmažodžių kilmė, popkultūros naudojimas, mokslinis ir kultūrinis poveikis. Čia ne tik stebėsime kaip gi „prilipo” vienas ar kitas žodis, bet ir kaip šiandieną juos turėtume vartoti, ar nevartoti.

History of Swear Words  History of Swear Words
(2021) on IMDb

TV-MA
2h 4min
Documetry, Comedy
2021-

Techniškumas – 8/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

History of Swear Words

Aprašymas: Išsilavinimas: istorijos pamoka, kurios jums tikrai nepasakojo mokykloje, o dar geriau, kad ją veda Nicolas Cage’as. Skambus ir išdidžiai profaniškas serialas, kuriame nagrinėjama keiksmažodžių kilmė, popkultūros naudojimas, mokslinis ir kultūrinis poveikis. Čia ne tik stebėsime kaip gi „prilipo” vienas ar kitas žodis, bet ir kaip šiandieną juos turėtume vartoti, ar nevartoti.

Tikrai labai įdomu bandyti atsekti kaip keiksmažodžiai atsirado, įgavo naujas prasmes, ir galų gale susiformavo tokie kokie dabar yra. Supranti vieną dalyką – keiksmažodžiai egzistavo ir egzistuos per amžius, o čia gražiai parodo, kaip mes mėgstame ar nemėgstame vienas kita užgaulioti.

Jei mėgstate stand-up comedy ir Nicolą Cage’ą, čia bus kaip saldainis. Daugelis aktorių atlieka tikrai gerą darbą ir duoda šou daug energijos. Tačiau ne visada į teigiamą pusę. Pati animacija ir pateikimas gan tinka tokio stiliaus trumpai dokumentikai ir lengvai dokumentikai.

Deja, nors viskas prasideda labai įdomiai ir apie pačių žodžių istoriją, kažkuriuo metu viskas nusirita iki to KAIP naudojame keiksmažodžius dabar ir kokias grupes taip užgaunam. Taip, nėra blogai pasakoti, kaip žodis „Bitch” tapo tavo galia ir kaip tu tai naudoji kaip komplimenta, bet aš tikėjausi daugiau sužinoti apie praeitį, pačia istoriją, o ne tai, ką komikai mano apie tą žodį.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.