Happy! Apžvalga

Happy Apžvalga

Trumpai:

Nickas Saxas yra girtas ir korumpuotas, buvęs policininkas, dažnai mušamas ir besisukantis atsitiktinių žmogžudysčių rate, sekso be sielos, o gal net ir išdavystės pasaulyje. Po to, kai darbelis nepasiseka, jo girtą gyvenimą amžinai pakeičia mažas, negailestingai pozityvus, įsivaizduojamas sparnuotas arklys, vardu Happy.

Happy!  Happy!
(2017) on IMDb

TV-MA
1h
Crime, Action, Comedy
2017-19

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 9/10

Happy!

Aprašymas: Nickas Saxas yra girtas ir korumpuotas, buvęs policininkas, dažnai mušamas ir besisukantis atsitiktinių žmogžudysčių rate, sekso be sielos, o gal net ir išdavystės pasaulyje. Po to, kai darbelis nepasiseka, jo girtą gyvenimą amžinai pakeičia mažas, negailestingai pozityvus, įsivaizduojamas sparnuotas arklys, vardu Happy. Per porą sezonų tiek Nickas tiek Happy’s turės daug darbo ir net nenumanydami pakeis vienas kito visą egzistenciją šioje visatoje.

Wow wow wow wow wow… tik tiek galiu pasakyti apie šią istoriją, pamirškite stabdžius ar kokią nors logiką. Tačiau supraskite, kad tai labai tamsus, keistas, ir stipriai nurautas serialas. Toks serialas, kada sunku numatyti, kas gali nutikti toliau, ir dažniausiai nutinka tas, ko visai nesitikėjai. Čia istorija tikrai nebus pati originaliausia, bet kiekvieną seriją buvau prilipęs prie ekrano, šnabždėdamas „Na, ką dar padarysi?”.

Veikėjai čia labai įdomūs, keisti bet tikrai įdomūs. Situacija labai paprasta, jei antrame sezone serialas sugeba tave priversti jausti simpatiją veikėjui, kurio pirmame sezone nekentei, tai jau didelis pliusas. O ir aktoriai tikrai duoda viską ką gali, nežinau kodėl, tiesiog viso serialo metu jautėsi lyg patiems aktoriams būtų įdomu ir smagu daryti šį projektą, viskas nesijautė kaip „tik darbas”.

Deja šia Happy! apžvalga teks užbaigti liūdnai, 3 sezonas buvo atšauktas, ir mes galbūt niekada nepamatysim, kaip viskas turėjo baigtis. Iš dalies manau, kad serialo keistumas ir kitokia struktūra šiek tiek tai įtakojo. Vietomis gali atrodyti, kad dalykai vyksta tiesiog, nežinai nei iš kur, nei kas. O tai, kad pati istorija buvo labai nenuspėjama, galėjo palikti daugelį žmonių jaučiantis lyg čia tiesiog viską traukia „iš vienos vietos”.

Bendrai – 9/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.