Godzilla vs Kong Apžvalga

Godzilla vs Kong Apžvalga

Trumpai:

Kitas etapas kino „Monster-verse“ skyriuje priešpriešina dvi didžiausias kino filmų istorijos ikonas – bauginančią Godzillą ir galingąjį Kongą. O žmonija atsidūrę jų sankirtoje.

Godzilla vs. Kong  Godzilla vs. Kong
(2021) on IMDb

PG-13
1h 53min
Action, Sci-Fi, Thriller
31 March 2021 (USA)

Techniškumas – 9/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 6/10

Godzilla vs. Kong

Aprašymas: Kitas etapas kino „Monster-verse“ skyriuje priešpriešina dvi didžiausias kino filmų istorijos ikonas – bauginančią Godzillą ir galingąjį Kongą. O žmonija atsidūrę jų sankirtoje.

Pirma paklauskite, kokiu tikslu žiūrėsite šį filmą? Jei norėsite pamatyt daugybę kompiuterinės grafikos kovų tarp 2 didelių montrų, šis filmas jūsų nenuvils. Čia nei Godzilla nei Kongas nebus po rūku, dūmais, ar kaip kitaip paslėpti, ne, čia tikras BlockBusteris kuris pilnas veiksmo ir sprogimų.

Aš tikrai suprantu kodėl tokiuose filmuose yra tokie veikėjai kaip paprasti žmonės. Mums reikia turėti kažką pažįstamo kad lengviau susitapatintume su istorija. Tačiau šiame filme kaip niekados paprasti žmonės kaip veikėjai yra arba beprasmiai arba tiesiog tam kad stumtų dalykus į priekį. Daugelis jų yra tiesiog visiškai nesvarbūs bendrai istorijai.

Bendrai tai labai lengvai susižiurintis filmas, kuris iš tave nereikalauja per daug, na ir pats neduoda per daug. Jei mėgote prieš tai buvusius filmus, patiks ir šis. Tik vis karts nuo karto šiame jaučiasi kokia kliurką, kai veikėjai atsiranda stebuklingai ten kur reikia, arba staiga žino viską apie specifinius dalykus. Tai nesugadina filmo, Godzilla Vs Kong yra žingsnis geresniu monstrų filmų link.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.