Godzilla Singular Point Apžvalga

Godzilla Singular Point Apžvalga

Trumpai:

Paslaptingos dainos suburta studentų ir inžinierių komanda vadovauja kovai su neįsivaizduojama jėga, kuri gali pasiglemžti visą pasaulį.

Godzilla Singular Point  Godzilla Singular Point
(2021) on IMDb

TV-14
1h 32min
Adventure, Action, Animation
TV Series 2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Godzilla Singular Point

Aprašymas: Paslaptingos dainos suburta studentų ir inžinierių komanda vadovauja kovai su neįsivaizduojama jėga, kuri gali pasiglemžti visą pasaulį.

Pati istorija pateikia gan daug įdomių idėjų ir situacijų. Taip, kai kurios atrdodo išpūstos per daug, tačiau dažnai scena ar pats idėjos pateikimas tikrai lipdavo. Veikėjai elgiasi gan protingai ir bendras visualų ir audio lipdinys – kaip tokiam anime – buvo pats tas, veikėjai turėjo aiškius tikslus o ir pati istorija užsibaigė atsakius į svarbiausius klausimus, žinoma ne visus.

Pripažinsiu momentais buvo užpilama tiek mokslinio žargono, specifinių terminų, ir keistų idėjų, kad turėjai sustot ir klaust „ar aš toks kvailas kad nieko nebe-suprantu?”. Manau kai kur norėdami parodyti visas technologines ir mokslines galimybes rašytojai pamiršo struktūra ir tiesiog apmėtė dideliais žodžiais. BE TO – kodėl vadint tai Godzila, jei pati Godzila yra tik maža istorijos dalis…ir apart kelių ypatybių, sunkiai tai atpažintum, kad tai Godzila…

Labiausiai mano nuomone čia nukenčia Godzila, ir ne istorijos prasmę. Šis anime bando naudoti tiek 2D tiek 3D pieštinius modelius, ir kartais viskas atrodo tikrai gražiai. Bet kažkodėl visą laiką kai pamatau pačia Godzila ji atrodo kaip jūsų pasimetes per balių girtas dėdė, jei dar su keptue būtų gavęs. Keliaisi momentais net teko sustabdyti serija vien tam, kad išsijuokčiau iš 3D modelių.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.