Aggretsuko Apžvalga

Aggretsuko Apžvalga

Trumpai:

Nusivylus nedėkingu biuro darbu, 25 metų raudona panda susitvarko su savo kasdienėmis problemomis labai paprastai – po darbo išliedama visą pyktį ir emocijas sunkiojo metalo muzikos forma.

Aggretsuko  Aggretsuko
(2018) on IMDb

TV-14
10x15min
Animation, Drama, Comedy
2018-

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

Aggretsuko

Aprašymas: Nusivylus nedėkingu biuro darbu, 25 metų raudona panda susitvarko su savo kasdienėmis problemomis labai paprastai – po darbo išliedama visą pyktį ir emocijas sunkiojo metalo muzikos forma.

Jei kada nors esate dirbęs ofise, ir tiesiog norėjote išsirėkti už jūsų „kolegų” veiksmus arba tiesiog kažkam išmalti veidą – šis anime yra būtent jums. Nors didžioji dalis problemų čia gan paprastos, pati istorija priverčia pažiūrėti į juos iš kitos, truputį piktos ir panikuojančios pusės. Na kaip sakant, per gerai pažįstamos situacijos…

Negalėčiau sakyti kad animacija yra labai stipri ar įdomi, kartais ji gali atrodyti šiek tiek nuobodokai. Tačiau tai pilnai tinka šios istorijos stiliui, nes viska sujungiantis elementas – garso takelis. Manau net nereikia sakyti, jei mėgstate sunkųjį roką ar metalą, čia galėsit pasiklausyti ne vieno head-bangerio per kelis sezonus.

Deja per kelis sezonus ne visos istorijos yra vienodos kokybės. Vėlesniuose epizoduose pradeda nutolti nuo „realistiškų” situacijų ir mūsų pagrindinius veikėjus įstato į keistus rėmus. Kartais gali pasijausti lyg kūrėjai pametė savo pagrindinę mintį ir stilistiką, ir dabar tiesiog nutinka „anime” dalykai ir nesusipratimai. Bet tai tik maža dalis šio tikrai puikaus serialo, kaip The Office tik animuotas. 

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.