Uncle Sam's Apžvalga

Uncle Sam’s Apžvalga – Paragauti Amerikos Tikrai Užtenka

Trumpai:

Užklydus Vilniaus gatvelėmis ir pamačius Uncle Sam pubą, iš karto nusprendėme šią vietą išbandyti… ir beveik visomis prasmėmis nenusivylėme… beveik… bet nuo pradžių…

4.7/5 - (3 votes)

Į Amerika!!! Na gerai, pažiūrėjus, kas ten darosi noras ten apsilankyti greitai dingsta. BET, kartais norisi to, “Vibe” amerikoniškų, banglentčių, kelio ženklų, ir burgerių, kurių pavadinime būtinai turi būti paminėtas koks nors miestas.

Manau pradedate suprasti, kad užklydus Vilniaus gatvelėmis ir pamačius Uncle Sam pubą, iš karto nusprendėme šią vietą išbandyti… Ir neblogai nenusivylėme… Bet apie viską nuo pradžių.

Uncle Sam’s Apžvalga – Aplinka 5/5

Šios vietos tikrai sunku nepastebėti, nes ji, gan išsišoka iš vienodo stiliaus Vilniaus peizažo. Vietos prisėsti rasite tiek lauko terasoje, tiek viduje.

Duosime šiai vietai 5 vien už pastangas. Taip, norint prisikabinti, galima pasakyti, kad sėdimos vietos galėtų būti patogesnės, bet taip smagu, kai teminiai restoranai būna tikrai tematiški, tokios smulkmenos pasimiršta. Čia ne kaip nuėjus į kokį INDI, kur nelabai net suprastum, kad tai turėtų būti Indiškas restoranas.

Sienos nukabintos Amerika dvelkiančia atributika, nuo kelio ženklų iki minėtų banglenčių. Automobilis terasoje iškart išsiskiria, o įdomesni staliukai leidžia pasijusti lyg ne Lietuvoje. 

Viduje ir kieme erdvės daug, tad susirinkti didelei kompanijai čia – ne problema. 

Uncle Sam’s Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimas labai standartiškas, bet tikrai neblogas. Mus aptarnavusi mergina atsakė į įvairius klausimus ir parekomendavo, ką galėtume išbandyti. Stalai buvo tvarkingi ir nuvalyti, įrankia švarūs, ir net gerimai buvo normaliai, iki normos, įpilti. 

Nei maisto nei gėrimų neteko ilgai laukti ir, bendrai, nesijautėme užmiršti. Nieko nustebinti nebuvome, bet aptarnavimo kokybe tikrai negalime skųstis.

Laiką praleidome jaukiai ir iškeliavome neblogos nuotaikos.

Uncle Sam’s Apžvalga – Maistas 3/5

Iš užkandžių, šį kartą, išbandėme svogūnų žiedus ir BBQ vištienos sparnelius – ir nenusivylėme. Nors tai ir nebuvo geriausi ragauti sparneliai, pagaminti buvo kokybiški ir gana greitai dingo iš lėkštės. Vištiena gerai iškepusi, tik gal norėjosi kokio stipresnio ar aštresnio prieskonio.

Svogūnų žiedai, kurie atkeliavo šalia burgerio buvo traškūs, „mėsingi”, ir skonio turėjo pakankamai. Bulvytės bei salotos, atkeliavę su steiku, buvo neblogos, tačiau negalime sakyti, kad kažkuo nustebino, bet kaip prie tokios mėsos, galėjo būti ir geriau.

Pats burgeris, deja, nebuvo toks, kuris, pagal savo kainos ir skonio atžvilgį, nustebintų. Didžiausią problemą kėlė ganėtinai sausą bandelė ir tąsi, sprangoka mėsa.

Dėl kokybės nesiginčijam, viskas tikrai gerai. Žinoma, burgerį su jautienos išpjovos steiku, nelabai gali lyginti su plėšytos kiaulienos ar vištienos variantu, bet šiuo atveju būtent mėsa sugadino visą patiekalą.

O tada priėjome steiką… Mėsos porcija pakankama ir iš išorės atrodo gana neblogai. Bet tik tiek. Pats steikas prėskas, mėsa tąsi ir sausoka (nors ir ne pilnai keptas). Kaip pašoniukas užsakytos salotos, ko gero, buvo supjaustytos tikrai ne prieš patiekiant, o gvakamolės padažui prieskonių irgi pagailėta.

„Pagrindiniai” patiekalai mus kiek nuvylė ir sudirgino skrandžius, bet gėrimais ir užkandžiais likome patenkinti. 

Uncle Sam’s Apžvalga – Kaina 4/5

Kainos čia nėra labai mažos, tačiau įpirkti tikrai galima. Už burgerį su priedais sumokėsite 7 apie 10 eurų. Užkandžiai svyruoją 5-10 eurų tarpę, o už jautienos išpjovos steiką atriekti teks apie 20 eurų.

Pagrindiniai patiekalai brangesni, tačiau didžiausias šios vietos pliusas ganėtinai logiškos užkandžių ir gėrimų kainos – kaip ir priklauso PUB’ui. P.

Uncle Sam’s Apžvalga Verdiktas – 16/20

Taigi apibendrinus viską, – šią vietą aplankyti rekomenduotume ir jums. Skanūs ir ne labai brangūs užkandžiai, didelis gėrimų pasirinkimas, ir baro tematika leis smagiai praleisti vakarą su draugais.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.