Šefo Kebabai Apžvalga

Šefo Kebabai Apžvalga – Kas Naujo Pas Šefuką?

Trumpai:

Ah tie seni geri laikai, kai tik pradėjome rašyti straipsnius ir Šefo Kebabai buvo mūsų „apvali” 10ta apžvalga… seni laikai dar prieš karantiną, 2019 metai atrodo buvo prieš kokius 3 šimtmečius…. jeez… Tad kai pamatai naujai atsidariusia Šefo vietą, apima nostalgija ir kaip gi gali pravažiuoti neišbandęs. Pažiūrėkime kas per tiek laiko pagerėjo, pablogėjo, ar šiaip pasikeitė…

3.2/5 - (4 votes)

Ah tie seni geri laikai, kai tik pradėjome rašyti straipsnius ir Šefo Kebabai buvo mūsų „apvali” 10ta apžvalga… seni laikai dar prieš karantiną, 2019 metai atrodo buvo prieš kokius 3 šimtmečius.... jeez… Tad kai pamatai naujai atsidariusia Šefo vietą, apima nostalgija ir kaip gi gali pravažiuoti neišbandęs. Pažiūrėkime kas per tiek laiko pagerėjo, pablogėjo, ar šiaip pasikeitė…

Šefo Kebabai Apžvalga – Aplinka 4/5

Na aplinka čia geresnė nei koks “standartinis” kebabų autobusiukas, manau įsivaizduojate standartinius baltus aplopytus „kebabų namelius„. Šefo Kebabai pastatyti visai netoli Express Market parduotuvės ir labai aiškiai matosi net pravažiuojant. Vietos automobiliu rasti irgi galite nors turbūt patogiausia šia vieta pasiekti autobusu. Kadangi viskas naujai sukonstruota tai tiek viduje tiek išorėje tvarkinga ir švaru. 

Apie aplinka sunku ką ir pasakyti, vienišas nameliukas stūkso viduryje. Meniu aiškiai surašytas ir pats ženklas šviečia iš toli tad nereikės klaidžioti po kiemus. Na ateityje gal koks staliukas prie namelio būti irgi neblogai, kad kebaba galėtum „sunaikinti” vietoje. 

Šefo Kebabai Apžvalga – Aptarnavimas 4/5

Aptarnavimo iš kebabinės tikrai nesitikime specialaus, nereikia, kad paklaustų kaip mums šiandien diena praėjo. Tiesiog priimi užsakymą, padarai, na ir jei dar skanaus pasakai tai jau iš viso AMAZING. Tad šį kartą mus aptarnavusi moteris pasirodė gan mielą ir atrodė su savo klausimais jos neužknisome.

Maisto labai ilgai laukti nereikėjo nors pasirodo čia nemažai užsakymų buvo telefonu, tad natūraliai ilgiau užtruko. Kas tikrai pliusas yra tai kad gauni žetoną kuris pradeda cypti tada kai jau gali paskanauti savo kebabo. Na manau suprantate apie ką kabu, ta maža „dalykėlį” nuotraukoje. Taip pat čia pilnai galite atsiskaityti kortelę, kas nėra toks dažnas dalykas paprastose kebabinėse.

Šefo Kebabai Apžvalga – Maistas 4/5

Na kebabas tikrai didelis, toks didelis kad net sunku (that’s what she said) suvalgyti. Jau išvyniojant iš folijos jaučiasi kaip bet kuriuo metu mūsų kebabas palūš, na šiais laikais visi palūžta tai nieko keisto. Bet jei rimtai už kainą dydis tikrai geras, palyginus su kitomis vietomis, bent jau sočiai pavalgysite. Tačiau šiek tiek sunku jį valgyti, tad automobilyje sulytume imti mažesni kebaba, nebent nori ir savo auto pamaitinti.

Dėl to kas yra kebabo viduje, galėčiau tai įvardinti kaip nebloga balansą – nei mėsa nei daržovės nepersmelkia vienas kito. Pačios daržovės jaučiasi gan kokybiškos, o padažas neišbėga per visus galus bet ir kebabas nesijaučia sprangus. Na gal tik mėsytės norėtųsi daugiau, bet kaip kokiam vilkui man mėsos NIEKADA NEGANA!

Realiai tai gan kebabiška pica, paprasta bet neprasta (čia mano pagrindinė frazė). Kadangi kaina labai panaši į prieš tai jau aprašytoje Hungry Fox, tad pas Šefą norėtųsi padą daugiau pakepti, šį kartą jis jautėsi truputėlį žalias. Bendrai pica susivalgė visai neblogai, „topingai’ gan neblogi ir jų kiekis nėra skurdus. Už tokia kaina geresnių/didesnių picų manau galite rasti, tačiau ir čia nemanau, kad labai nusivilsite

Tačiau vieną ką reiktų prisiminti – šis “taškas” atsidarė dar gan neseniai o taisyklė, kad pradžioje viskas būna geriau negu vietai jau nusistovėjus, deja pasitvirtina ne retai.

Šefo Kebabai Apžvalga – Kaina 3/5

Kaina… kaina… KAINAAAAAA… sunku apie tą kainą ką ir pasakyti. Bendrai picos eina gan aukštesne suma – maža apie 10e or didelė apie 13e, kas manau gan normaliai. Visai netoli esanti Express Pizza prašo labai panašių europinių pinigų. Kebabų kainos svyruoja nuo 6-9 eurų. Tad apibendrinant, kainos gan didelės, kažkam gal net „nelogiškos”. Tačiau manau visi jau turime pamiršti “kebabai” pigus maistas laikus… vis gi nieko nebe nusipirksi už pusantro euro…

Šefo Kebabai Apžvalga Verdiktas – 15/20

Bendrai šį kartą likome Šefo patenkinti labiau nei pirmą kartą, ech tie pirmi kartai. Nors pica galėjo krosnyje pasėdėti šiek tiek daugiau ir kainą didesnė tačiau kebabų dydis adekvatus o ir ingredientai geri. Kaip vieta nusipirkti neblogų kebabų ir picų gyžtant po darbo, pats tas. Dabar tikėkimės Šefas nesuprastės!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.