Ringaudų Šašlykinė Apžvalga

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga – Nesustabdomas Šašlykas?!

Trumpai:

Neatsimenu laiko kada dar nebuvo šios šašlykinės ir turbūt neišgyvensiu iki tol kol jos nebeliks. Nei škvalas, nei pasaulio pabaiga… O savaitgaliais čia būtų keista pamatyti tuščia aikštelę, labiau gali nutikti, kad net šalikelėje vietos nerasite. Tai kas tokio stebūklingo šitoje šašlykinėje vyksta? Kokia gi šio nesutabdomo šašlyko paslaptis? Ir gal kas žinot kur aš padėjau televizoriaus pultelį…

4/5 - (5 votes)

Kodėl Ringaudų Šašlykas nesustabdomas?
Neatsimenu laiko, kada šios šašlykinės nebuvo (turbūt dėl to, jog ji pradėjo savo veiklą dar 1992 metais). Seniau stovėjus nedidėlė kavinukė pamažu augo. O štai dabar savaitgaliais čia būtų keista pamatyti tuščią aikštelę, greičiau nutiks, kad nerasite laisvos vietos. Tai kas tokio stebūklingo vyksta?

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga – Aplinka 5/5

Vieta gal ir paaugo, tačiau tvarka nepakito anei kiek. Kadangi meniu čia rasite tik šašlyką, namelyje įsirengta tartum nedidelė parduotuvėlė, kurioje užsisakydami maistą galėsit nusipirkti įvairių gerimų ar ką skanaus pagraužti. Aplinka tvarkinga ir šviesi, meniu, kad ir koks nedidelis, aiškiai pakabintas ant sienos. Užsisakę galite atsisėsti tiek lauke tiek ir viduje. Laukas vasaros seazono metu – puiki vieta šeimoms. Čia rasite zonas vaikams, medines pavėsines.

Vidus įrengtas labai paprastai. Kėdės gan patogios, tikrai nesėdėsite ant 5e kainuojančios lauko kėdės. Tuoletai taip pat tvarkingi, gan erdvūs. Tai tikrai nėra vieta, kuri bandytu pavergti savo išvaizda, ir nors pas mus buvo užsukę pasisvečiuoti porą skrudzdžių, realiai sunku prie ko prisikabinti.

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Aptarnavimas, gaila, tikrai ne pats šilčiausias. Pasirinkai, užsisakei, ir judėk. Daudžodžiauti žmonės čia nelinkę. Tad ir už kasos dirbusi moteris greitai mus „apformino„. Čia labiau tikimasi, kad jau būsi viską išsiaiškinęs ir pasirinkęs dar prieš atvažiuojant.

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga – Maistas 4/5

Kalbant apie meniu, čia – tik šašlykai. Trys skirtigi dydžiai, o pagardai ir mesa visur vienoda. Tai ne tokia vieta, kur švestum gimtadienius su kepta duona, užkandžiais, ir desertais… Šis, gal kiek neįprastas būdas, leidžia aptarnauti daug klientų ir maistą atnešti gan greitai ir visiems vienodai.

 

Na ką, porciją ir viską kas į ją įeiną matote prieš save. Paprasčiau nebūna, bet tai turbūt vis dar geriausias šašlykas Kaune. Jei kada nors valgėte tradicinę šašlykų porciją su ryžiais, pomidorais, ir marinuotais svogūnais, tai niekas čia jūsų nenustebins. Viskas gan kokybiškai, greitai, ir skaniai. Ryžiai birus ir nesulipę į košę. Mums kaip visada, daržovių tikrai norėtųsi šiek tiek daugiau. Jau nebevalgome kaip vilkai, viską gi reikia balansuoti. Bet porcijų dydis ir sotumas greit sunaikins vietą pilve, ir apie daržoves nei galvoti nebesinorės.

Na, o kaip mėsa? Čia ta vieta, kur priklausys nuo „kepimo” arba „pamainos„. Tačiau kiek kartų čia lankėmės, kaip ir dabar, nors keli gabaliukai galėjo būti sultingesni, mėsytė buvo skani ir gan gerai iškepta.

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga – Kaina 4/5

Kaina įperkama, nors čia labai „pigiai” tikrai nepavalgysite. Porcijų dydis geras ir manau tikrai užteks net ir didžiam vyrui užpildyti skrandį. Gėrimai ir alus atsieis brangiau nei parduotuvėje, bet pigiau nei restorane.

Ringaudų Šašlykinė Apžvalga Verdiktas – 16/20

Užbaigiant norisi pasakyti, jog pilnai suprantu, kodėl Ringaudų Šašlykinė visada būna perpildyta. Neblogos kainos, tvarkinga aplinka, ir labai paprastas meniu. Sunku rasti, kas galėtų Kaune prilygti šiai vietai. Tad jei dar nebandėte, laikas užbaigti vasarą su ŠAŠLYKUUUUUU!!!!!!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.