Kansas City Bar-B-Que Apžvalga

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga – Yeehaw ir Šonkauliukai

Trumpai:

Kažkaip tas „Amerikoniškas” maistas mus užkabino… na gerai šiek tiek meluojame, galbūt būdami Vilniuje užmatėme tokia Kansas City Bar-B-Que, tačiau tuo metu pilvai jau buvo tokie pilni, kad sprogimo rizikos nesinorėjo. Tad įsivaizduokite kaip apsidžiaugėme jog po kelių dienų atkeliavo žinia – Kansas City Bar-B-Que netrukus bus Kaune. Ohohohoh, čia jau iš karto lėksime išbandyti o dar kai siūlo šonkauliukus, tikrai negalime atsispirti…

4/5 - (4 votes)

Kažkaip tas „Amerikoniškas” maistas mus užkabino… na gerai šiek tiek meluojame, galbūt būdami Vilniuje užmatėme tokia Kansas City Bar-B-Que, tačiau tuo metu pilvai jau buvo tokie pilni, kad sprogimo rizikos nesinorėjo. Tad įsivaizduokite kaip apsidžiaugėme jog po kelių dienų atkeliavo žinia – Kansas City Bar-B-Que netrukus bus Kaune. Ohohohoh, čia jau iš karto lėksime išbandyti o dar kai siūlo šonkauliukus, tikrai negalime atsispirti…

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga – Aplinka 4/5

Vieta čia labai patogi, tačiau pačios vietos viduje nėra daug. Kansas BBQ rasite prie Autobusų stoties kampo, tad ir važiuodami autobusu ir keliaudami automobiliu vieta rasite lengvai. Vidus kaip ir turėtų būti, šviesus, ir nors patalpa nedidelė čia yra keli staliukai su paprastomis kėdėmis. Suprantama visa koncentracija yra į maistą išsinešimui, tad tos vietos per daug ir nereikia. Vidus tvarkingas ir švarus.

Nors dar ir nėra labai “Amerikos” aplinkos jausmo, pažymim žodį DAR, įvairių valstijų numeriai sukabinti ant sienų duoda šiokio tokio „vibe”. Tačiau tai tik pradžia, manome per laiką čia tikrai užderės Anglikonų stilius.

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga – Aptarnavimas 5/5

Apsilankę čia net kelis kartus aptarnavimu nenusivylėme, darbuotojai atsakė mums į klausimus ir padėjo išsirinkti ką pas juos paragauti. Kažkokio ypatingo apšokinėjimo čia nerasite ir to tikrai nereikia. Meniu surašyta gan aiškiai, taip pat galima atsiskaityti tiek grynais tiek kortele. O ir arbatpinigius galima palikti mobiliąja programėle, tokiems dalykams mes net labai pritariame.

Bendrai maisto ilgai laukti neteko, tiksliau jis buvo padaromas net taip greitai, kad pradedi galvoti gal buvo prie starto linijos pasiruošę. Bet juokas juokais, nusiskundimų darbuotojais neturėjome ir tikiuosi neturėsime.

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga – Maistas 4/5

Nu prisipažinsiu iš karto, mums šonkauliukų skanių rasti darosi sudėtinga. Dažniausia porcijos kiekis labai neatitinka kainos, mėsos nebūna labai daug, o priedai kažkaip nesueina. Bet mes vis tiek bandome ir ieškome kur gali būti tas skanus šonkaulis. Ilga laiką karaliavo Disco Burgers ir jų šonkauliukai, bet dabar atėjo laikas konkurencijai… Taigi, Kansas City Bar-B-Que šonkauliai mums patiko tiek kainos-kokybės santykiu, mėsos minkštumu, ir žinoma svarbiausiai skoniu.

Du maži pastebėjimai apie šonkauliukus, ypač kai jie kartu atkeliauja su bulvėmis, labai norėtųsi turėti kažkokio padažo. Ir jei asmeniškai marinuotos daržovės šiek tiek ne visai tiko, galbūt didesnė šviežių daržovių porcija būtų įstūmus šonkauliukus į 10/10 ribas. Nors, jalapenų fotkėje daugiau atrodė… mmm… kur mano aštrumas?!?!? Pajuokauti gana, bendrai, ši vieta pretenduoja į mūsų TOP 5 vien dėl šito patiekalo.

Negalvokite neteisingai, čia ir burgeriai musų nenuvylė. Nors labai girti gal ir negalėtume, vien tai kad parsivežus maisto netenka iškarto nusivilti jo skoniu ar kiekiu jau yra pliusas.

Didžiausias burgerių pliusas tai skaniai ir gerai paruošta mėsa. Dievulėliau kaip pavargau mokėti pinigus už perkepusią ar prasto skonio mėsa. Ir jaučiasi, kad burgeriai sukonstruoti turint idėja, o ne sumetant atsitiktinai rastus virtuvėje dalykus vienas ant kito. Skoniai nesipjauna, padažo nėra per daug, ir gali pasimėgauti bent dalele kiekvieno produkto. Geras dalykas kad burgeriai sukonstruoti pakankamai solidžiai, tai yra kai paimi valgyti burgerį, pusė jo neišvažiuoja pro kita galą.

Gal čia tik man, keistas žmogus esu, bet nesuprantu kodėl reikia apdeginti bandeles, nei išvaizdos nei skonio tai neprideda. O kartais gauname apdegintas kartais ne, keistai. Gal ir fancy pancy Amerikoniškas stilius, bet aš angliukų namie ir pats turiu, daugiau nereikia. Bet čia, laimei padeginta buvo tik labai nedaug, ne taip kaip teko su Food Friends kur pusę bandelės galėjai iš kart išmesti.

Bulvytės nors ir didesniais gabalėliais buvo visai skanios, aišku jos jau buvo ganėtinai atvėsę kol atlikome visus foto ritualus, bet net ir tada viskas susivalgė ir neteko kažko išmesti. Realiai, tai šiai vietai trūksta labai labai nedaug iki, na, šiokio tokio tobulumo. Pirmi žingsniai geri, dabar seksime ir linkėsime tik tobulėti.

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga – Kaina 4/5

Burgerių kaina dabar ganėtinai standartiška, už labiau išskirtinį burgeriuką reikės pakloti apie 10e, tačiau paprastesnį burgerį galima rasti ir už 8 eurus. Tad bendrai viskas labai logiška, tačiau šonkauliukai buvo tikrai geras kainos ir kokybės santykis. Sumokėję apie 16 eurų tikrai pilnai pavalgėme ir mėsos bei daržovių, bent jau mūsų nuomonę nebuvo pagailėta. Tad duodame stiprų 4 už kainas.

Kansas City Bar-B-Que Apžvalga Verdiktas – 17/20

Kaip jau ir minėjau apžvalgos metu, Kansas City Bar-B-Que mums paliko tikrai gerą pirmą įspūdį, ir nedaug trūksta, kad Kanzasas būtų mūsų TOP 5. Tikrai skanūs šonklauliai, gan platus pasirinkimas, ir malonus aptarnavimas. Tai gal šiandiena vakare ne kebaba o į USA?

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.