Hungry Fox Apžvalga

Hungry Fox Apžvalga – Ar Prisijaukinsi šitą žvėrį?

Trumpai:

Labai liūdna atvažiavus į savo mylimą restoranėlį, jo vietoje rasti visai kitą – naujai atsidariusią vietą. Tačiau Hungry Fox restoranėlis siūlo labai panašių pasirinkimą kaip ir mūsų numylėtasis La Fa Grill. Tai pabandyti kas čia gero tikrai norisi. Ir nors iki topų dar yra kur padirbėti, tikrai nelikome nusivylę vakariene su alkana lapę.

4.8/5 - (5 votes)

Labai liūdna atvažiavus į savo mylimą restoranėlį, jo vietoje rasti visai kitą – naujai atsidariusią vietą. Tačiau Hungry Fox restoranėlis siūlo labai panašių pasirinkimą kaip ir mūsų numylėtasis La Fa Grill. Nors iki topų dar yra kur padirbėti, vakariene tikrai nelikome nusivylę.

Hungry Fox Apžvalga – Aplinka 4/5

Aplinka labai paprasta. Niekas per daug nuo buvusios vietos ir nepasikeitė – nedidutė salė, su patogiais staliukais tiems, kurie nuspręs užkąsti vietoje, keletas paveikslėlių ant sienų, tvarkinga, šilta… Na, turbūt jau patys supratote. Tik labiau viskas koncentruota į maistą išsinešimui, nes vietos tikrai nėra labai daug.

Nuotrauka Hungry Fox nuosavybė.

Žinoma, norėtųsi daugiau vietos, tačiau vasaros metu turėtų atsirasti terasa, kas situaciją šiek tiek pataisys.

Hungry Fox Apžvalga – Aptarnavimas 5/5

Aptarnavimu nenusivylėme. Už prekystalio dirbanti mergina šiltai šypsojosi, atsakė į visus klausimus. Neatsisakė ir parekomenduoti, ką pirmą kart užsukus verta paragauti. O pabaigai – dar ir mielą užrašą (nuotraukoje matosi) ant picos dėžutės radome.

Bendrai, čia puikiai juntama tiek šiluma tiek noras skaniai ir gerai padaryti maistą. Vien už tai lengvai duodame 5. Po kelių paskutinių vietų, kur jautiesi lyg trukdytum užsakant maistą, čia tikrai smagu sugrįžti.

Hungry Fox Apžvalga – Maistas 4/5

Bendrai apibūdinant maistą galėtume sakyti, jog tikrai nedaug pritrūko iki labai gerai, tačiau pritrūko…

Picos labai, labai paprastos tačiau skanios. Nors dydžiu, turbūt, nė vieno nenustebins, pavalgyti tikrai užteks, nes padas, o ypač kraštelis, gana storas, iškeptas gerai. Produktai švieži ir gražiai išdėlioti per visą picą, tad ji tinka ir į svečius vežtis. Kažko labai įspūdingo už 10 eurų ir nesitikėkite, nors ar šiais laikais už tokius pinigus dar kažko galima tikėtis?!

 

Nesupraskite neteisingai, jei ši kaina už nedidelę picą jums atrodo nelogiška – Hungry Fox turėtų patikti daugumai. Kiekvieną kartą picą gauname gerai iškeptą, neapdegintą, ir kas keisčiausia net kraštelių nepaliekam nesuvalgytų. O tai turbūt vienas iš geros picos ženklų – jei esat kraštelių žmonės.

Jautienos burgeris sotus, iškeptas gerai, daržovės šviežios, tik gaila paplotėliui ir bulvytėms kiek pagailėta prieskonių bei druskos. Po kelių kartų kitose vietose gautos beveik žalios mėsos savo burgeryje pradėjome labai vertinti tiesiog gerai iškeptą mėsos gabaliuką. Bandelė gan skani, tik kartais pasitaiko būna šiek tiek kietesnė nei norėtum.

Labai panašius komentarus būtų galima pasakyti ir apie plėšytos kiaulienos burgerį. Ir nors mėsytė pasitaikė sultingesnė ir skanesnė nei pirmas jautienos burgeris, visumoje šis pasirodė kiek sausokas. Tačiau čia ganėtinai maži prisikabinėjimai, taip, Hungry Fox nepapuolė į topų topą, bet kažkaip vis reguliariai iš ten užsisakome. 

Hungry Fox Apžvalga – Kaina 4/5

Dabar kiek sunku objektyviai įvertinti šios vietos kainas. Burgeriai ir mažos picos kaip jau ir minėjau kainuoja apie 9-11 eurų. Nors galėtume sakyti, kad tai brangesnis restoranėlis, kainos visur taip keičiasi, jog nesinori pameluoti. Bet kad ir kaip ten bebūtų, dabartinė situacija taip pat neturėtų labai stipriai nuskriausti jūsų piniginės.

Hungry Fox Apžvalga Verdiktas – 17/20

Bendrai tai rekomenduotume išmėginti Hungry Fox jei esate netoli ir ieškote skanių picų. Į mūsų TOP penketuką pakol kas lapė nepatenka, tačiau trūksta jai tikrai nedaug. Gal jus lapė ir niekuo nenustebins bet nuvilti irgi neturėtų. 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.