Cat Cafe Apžvalga

Cat Cafe Apžvalga – Žiupsnelis Laimės Vilniaus Senamiesty

Trumpai:

Tad po ilgos kelionės Vilniaus gatvėmis ir po kelių “vidutiniškų” restoranų, nusprendėme išbandyti CAT CAFE, šį kartą net ne dėl maisto, tegu būna neskanus, svarbu pamatysime kačių… tačiau kaip džiaugiuosi, kad taip mąstydami, labai, labai klydome…

5/5 - (1 vote)

Žinote, šiek tiek nusibodo eiti į tikrai “skaniai” atrodančias vietas ir vis nusivilti. Kažkas tau žada Amerikoniškus BBQ šonkaulius, bet vietoj to gauni perkepusios mėsos gabalą. Kažkas siūlo autentiškus Meksikietiškus Tacos, tik, kad gavus juos net nelabai apetito belieka. Esmė ta – išleisti daugiau pinigų už maistą nėra blogai, bet kai pavalgius, svarstai gal geriau reikėjo sumuštinį namie susitepti, tada ir eiti niekur nebesinori. Šį kart, po ilgos kelionės Vilniaus gatvėmis ir po kelių “meh” restoranų, nusprendėme išbandyti CAT CAFE. Tegu būna nors ir neskanus tas maistas, atėjome pamatyti katukų, – sakėm sau ateidami, tačiau dar smagiau buvo tuomet, kai supratom klydę, iš anksto nuvertinę šios vietos galimybes.

Cat Cafe Apžvalga – Aplinka 4/5

Vietos viduje tikrai nėra daug, tad nenustebsite, jog restoranas veikia pagrinde išankstinių rezervacijų principu. Nedidelis plotas taip pat reiškia, kad didelės draugų kompanijos čia turbūt nesutalpinsite, bet staliuką 4-5 žmonėms tikrai rasite. Stalai ir kėdės gal ir nėra patys patogiausi, tačiau viskas gražiai dera ir mėgautis katukų kompanija bei maistu tikrai netrukdo. Viduje rasite daugybę įvairiausių interjero detalių, bet viskas susipiną į gan modernų, savitą kavinės stilių.

Bet, ko gero mus labiausiai įtraukę faktai, net ne laisvai besielgiančios katės, o tai, jog čia svečiai privalo laikytis nustatytų taisyklių ir kiekvienas katinukas turi savo gyvenimo aprašymą knygutėje. Tai padeda ne tik atpažinti kas čia kur šmurinėja, bet ir geriau pažinti kiekvieno gyvūnėlio charakterį ir kaip prie jo geriau prieiti. Įvairūs kačių portretai bei paveikslai sukelia jaukumo ir šiltų namų jausmą, kur gera nuotaika visada garantuota. 

Cat Cafe Apžvalga – Aptarnavimas 5/5

Aptarnavimas labai paprastas, bet mažas staliukų skaičius ir nedidelis kiekis žmonių, leidžia pasijusti tikrai laukiamam. Labai smagu, kad nors ir Cat Cafe buvo beveik pilna, nei meniu, nei pačio maisto ilgai laukti nereikėjo. Mus aptarnavusi mergina labai mielai atsakė į mūsų klausimus, parekomendavo, ką galėtume suvalgyti. Kadangi buvo šeštadienio rytas, patarimų mūsų užtinusiems veidams tikrai reikėjo. 

Laiką praleidome labai smagiai ir iškeliavome pasikrovę daug geros energijos.

Cat Cafe Apžvalga – Maistas 4/5

Kartais eini pavalgyt ne ten, kur atrodo bus skanu, o ten, kur rasi kažką įdomiau. Gal išskirtinė virtuvė, o gal ekstra dydžio porcijos – kažkas, kas tą momentą paverstų kitokiu. Taip ir su Cat Cafe. Net jei maisto pasirinkimas susidėtų tik iš kelių kavų ir bandelių, to būtų pilnai užtekę.

Bet čia, likome maloniai nustebinti – ne tik tuo, kad gavome pasirinkimo į valias, ir net ne tuo, kad porciją vos suvalgėme. Per visą kelionę Vilniaus restoranais, čia pavalgėme turbūt skaniausiai. Vis kažkaip pasimaudavome ant restoranų, kurie nori daug padaryt, bet niekas „nesiklijuoja”. O čia viskas labai paprastai, tačiau kokybiškai ir gražiai pateikta.

Žemaičių blynai buvo kitokie, nei turbūt esate įpratę matyti. Jie buvo mažiukai. Bet neapsigaukit, jie tikrai sotūs. Vienas iš karto pastebėtas dalykas – yra pakankamai padažo. Tikrai negeriam padažų, kaip gaivių gėrimų, tačiau negalim pakęsti, kai užsisakai patiekalą, o padažo atneša geriausiu atveju dviem kąsniams. Prie blynu patiektas grybų padažas ne tik derėjo su patiekalu, tačiau jo kiekis pilnai atitiko porcijos dydį. O ir patys žemaičių blynai buvo kokybiški ir puikiai paruošti. 

Kijevo kotletas yra toks patiekalas, kurį atrodo sunku sugadinti, tačiau kai kurie Lietuvos „restoranai” visgi sugeba tai. Labai smagu, kad čia Kijevo kotletas buvo kokybiškai padarytas ir tikrai skanus. Viduje, gaila, nerasite sviesto, bet užtat mėsos nepagailėta. Porcija LABAI soti. Mėsa skani, vidus minkštas, o iš išorės gerai pagruzdintas. 

Kas buvo šiek tiek keisčiau tai salotos. Skanios, įdomios, spalvingos, tik mūsų skoniui, buvo kiek neįprasta valgyti žemaičius ir Kijevą su kopūstų ir sėklų garnyru. 

Cat Cafe Apžvalga – Kaina 5/5

Drįstume teigti – kaina čia logiška. Na, esi Vilniaus centre, sėdi sau patogiai ir dar mėgaujiesi katinukų kompanija, ko dar reik? O kaina, tokia, kaip ir bet kokiam kitam restoranėlyje. 

Už žemaitiškus blynus sumokėjome 8 eurus ,o už Kijevo kotletą 12 euru, tačiau viską pusryčiams įveikti buvo šioks toks iššūkis, bet pavalgėme tikrai skaniai. Už gėrimus ir maistą sumokėta sąskaita tikrai nevertė išsigąsti, ir bendrai išėjome pagaliau radę vietą, kur norėtųsi vėl sugrįši.

Cat Cafe Apžvalga Verdiktas – 18/20

Gal tai ir nebus vieta, kur eisite kiekvieną dieną papietauti, tačiau jei dar čia nebuvote ir nesate alergiškas katėms, BŪTINAI, BŪTINAI rekomenduojame apsilankyti Cat Cafe. Nuostabi aplinka, šiltas aptarnavimas, skanus maistas, ir svarbiausia – DAUG KAČIŲ!!!

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.