Baharat Kebab Apžvalga

Baharat Kebab Apžvalga – Prašmatnus Kebabas?

Trumpai:

Fancy Pancy Kebabas? Kaip? Kur? Kada? Na o jei rimtai, tai ar norėjote kada suvalgyti kebabą su ėriena arba Halloumi sūriu. Jei taip, tai šiandieninė mūsų lankyta vieta jums manau bus pats tas… tik jei 8 e už kebaba jums normali kaina. Tad su Baharat kebabais iškyla paprastas klausimas – ar verti šie kebabai tokios kainos? Ar tai taps naują visus pritraukiančia vieta ar nugrims į užmaršties klonius. Bet pirma, kas čia per vieta…

3/5 - (6 votes)

Fancy Pancy Kebabas? Kaip? Kur? Kada? Na, o jei rimtai, tai ar norėjote kada suvalgyti kebabą su ėriena arba Halloumi sūriu? Jei taip, tai šiandien mūsų aplankyta vieta jus tikrai sudomins. Aišku, jei mokėti bent 8 eurus už kebabą jums atrodo normalu. Čia, su Baharat kebab iškyla paprastas klausimas – ar verti šie kebabai tokios kainos? Ar taps nauja, visus pritraukiančia vieta ar ilgai netrukus nusiskandins save tokių kainų liūne..

Baharat Kebab Apžvalga – Aplinka 5/5

Naujai įsikūręs kebabų namelis gan jaukiu, bet niekuo neišsiskirinačiu interjeru. Užtat pastebimas jau kaži iš kur, nes stovi visai šalia gatvės.  Automobilį galite palikti čia pat esančioje aikštelėje, o ir su autobusu nusigauti pasiimt kebabą gan patogu – stotelė visai netoliese. Užsukę viduje rasite kelias vietas prisėsti kol laukiate ar kai norisi pavalgyti čia ir dabar. Virtuvė atvira, tad kol daromas maistas galite spoksoti, ką ir kiek į jūsų kebį ten pridėjo.

Čia iš dalies pliusas, nes nemeluosiu, įdomu matyti įvairius aspektus. Bet tuo pačiu darbuotojams  nedera pamiršti, kad laukiantis žmogus turbūt pastebės visas ten vykstančias kliurkas ar nesusipratimus. Bet čia jau priklauso labiau nuo aptarnavimo nei nuo aplinkos, tad šį kartą gan lengvai galime įrašyti 5-uką Baharat Kebab.

Baharat Kebab Apžvalga – Aptarnavimas 3/5

Su aptarnavimu lyg ir viskas gerai… Tik keistoka, kad tik atsidariusi vieta, o meniu lyg ir nevisai išmano, jau to ar kito patiekalo negali užsisakyti, nes baigėsi, nėra ir t.t. Darbo, rodos, ne marios, bet už prekystalio sukosi net trys darbuotojai. Pradžioje atrodė, kad papuolėme į apmokymų periodą. Mūsų kebabo darymas vyko klausinėjant kiekvieno, lyg ir akivaizdaus, žingsnio, ir lenvoj formoj sakant – „gaišo” mūsų laiką. Nesame tokie žmonės, kurie linkę kabinėtis, tačiau, kai už kebabą mokame 10 eurų, visai nieko jei darbuotojai būtų bent kažkuo prisidengęs plaukus ir nusiemęs „grandines” nuo kaklo ir ausų. Ne dėl to, kad pavydu tokių aukso kalnų, bet žinot… Higienos šalininkai esam…

Bendrai lyg ir nesijautėme blogai aptarnauti, bet kur patobulėti yra, ypač jei bandai sukurti kažką „ypatingo” ar išsiskirti iš minios.

Baharat Kebab Apžvalga – Maistas 4/5

Pliusą duotume ir už tai, kad nors neturėjo to, ko norėjome, gavome. dėžutę ryžių su daržovėmis – dovanų. Smagu, tik valgant kebabą, o ypač lekštėje, kur ne tik bulvytės, bet dar ir lavašas visas sudėtas, tie ryžiai tokie… na, jau kiek ne į temą. Apie šį patiekalą labai daug prasiplėsti net nebūtų įmanoma viskas labai paprastai bet gerai – gerai išvirti ryžiai, nesudžiuvę daržovės. Nelabai ką daug ir pakomentuoti čia yra.

Kebabas lėkštėje turėjo tokį… gan įdomų dalyką – kalną bulvyčių, pagailėtą kaušelį daržovių, nedaug mėsytės, bet po visu tuo, įkištą vos telpantį lavašą. Labai džiugu ir pagirtina yra kepti naminius lavašus, kurie, beje, tikrai neblogi, bet mokant 10e gauti batono ir bulvių kratinį, nebuvo tai, ko tikėjomės. Mažas salotų ir padažo kiekis pavertė šį valgį „sausa” patirtimi. Atsidarai kebaba o ten nei mėsos nerandi…. na gerai, ji pasislėpus, gal kuklinasi…

Reziumė  apie kebabus lavaše (techniškai visi čia tokie :D) galėtume pasakyti taip – kokybiški ir gerai paruošti kebabai, tiek lėkštėje tiek paprasti. Santykis tarp daržovių ir mėsytės čia jau daug geresnis. Skanu, šviežia, mėsa kokybiška, ir vistiek… galų gale buvom suvalgę tiesiog kebabą…

Asmeniškai, skaniai pavalgėme nors ir negalėčiau pasakyti, kad mėsos pakeitimas davė “milžinišką” pliusą, bent jau man. Tačiau ar antrą kartą čia važiuotume? Ko gero ne. Paragauti verta, tačiau mokėti tokią kainą už nedidelį kebabą, kažkaip nei vienas nei du. Vis tai pasakius, tikrai smagu matyti daugiau pasirinkimo Kaune. Tam kam kaina nėra didelė, ar tikrai mėgstate netradicinius kebabus, čia bus super vieta. 

Baharat Kebab Apžvalga – Kaina 2/5

Kaina ir kiekis yra turbūt pagrindiniai dalykai dėl ko į šią vietą antrą kartą turbūt negrįšime. Aplamai, pastaraisiais mėnesiais turiu tokia problemą, kad vis pradedu galvoti – o čia bus kas nors „tikrai” geriau ar skaniau perkant brangią kažko versiją? Čia kebabai gan neblogi, tačiau juos suvalgėm per kelias akimirkas ir ėjom darytis sumuštinio, nes ne itin sotūs likom.

Baharat Kebab Apžvalga Verdiktas – 14/20

Tai ką, apibendrinant – kebabai skanūs, aptarnavimas normalus, jei norite pasimėgauti kažkiek įdomesniais „kebiais”, tai siūlau išbandyti Baharat kebab. Mums, gaila, bet ši vieta netapo top’u, bet gal tai taps jūsų mėgstamiausia vieta. Bet čia paliksim jums spręsti, o jei esate čia valgę, palikit komentarą, ką manote.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.