Tommorow War Apžvalga

The Tomorrow War Apžvalga

Trumpai:

Šeimos žmogus yra pašauktas kovoti būsimame ateities kare, kuriame žmonijos likimas priklauso nuo sugebėjimo įveikti ir suprasti praeitį.

The Tomorrow War  The Tomorrow War
(2021) on IMDb

PG-13
2h 20min
Action, Adventure, Sci-Fi
2021

Techniškumas – 7/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 6/10

The Tomorrow War

Aprašymas: Šeimos žmogus yra pašauktas kovoti būsimame ateities kare, kuriame žmonijos likimas priklauso nuo sugebėjimo įveikti ir suprasti praeitį. Ir nors atrodo, jog naujieji ateities kariai yra gerai pasiruošę ir dar geriau ginkluoti, greitai visos jėgos pradeda sekti ir vis labiau reikalinga praeitis pagalba norint išsaugoti visą ateities pasaulį. Tačiau laikas nėra toks paprastas pagalbininkas ir staiga atsiveria daug labiau asmeniška istoriją nei iš pradžių gali atrodyti.

Vizualiai filmas atrodo gražiai, veiksmo scenos apšviestos ir atrodo gan „kietai”. Aktoriai tikrai atlieka įtikinama pasirodymą ir netgi pačių monstrų dizainas pasirodė gan įdomus ir apgalvotas. Muzika irgi buvo atitaikyta scenomis, bendrai jausmas toks lyg šį filmą kūrė 2 grupės – viena su efektais, aktoriais ir muzika yra profesionalai. Kita – atsakinga už istoriją – tikrai pirmą kartą rašo filmą.

Filmo struktūra atrodo neegzistuojanti, filmas atrodo stato savo pagrindinius veiksmus, tada lyg ir baigiasi o po to vėl prasideda. Paskutinė dalis jaučiasi visiškai kitas filmas nei pradinė dalis, lyg visą trilogija suplakė į viena. Ir net ne pradėkite apie idėja siusti žmones iš praeities į karą prieš priešą ir net neparodyti nei kaip jis atrodo nei kaip jį nužudyti…jeez..

Šis filmas yra tas kuris jums gan patiks jei po to kai jis baigsis per daug negalvosite apie istorija. Nes kuo daugiau bandai suprasti kai kuriuos veikėjus ir sprendimus tuo labiau supranti, kad patys rašytojai neskyrė dėmesio logikai. Tikslas matyt buvo tiesiog sukurti „kieta” filmą su kelionėmis laiku, jei nieko daugiau nenorite, super, bet jei norite kažko įdomesnio, deja čia to nerasite.

Bendrai – 6/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.