Užsidariusių Restoranų Apžvalgos

Nebėra?! Užsidariusių Restoranų Apžvalgos!

Trumpai:

Kartais vietos ima ir užsidaro, tačiau nesinori jau padarytų apžvalgų išmesti, tad šį kartą – Užsidariusių Restoranų Apžvalgos…

Rate this post

Rmano Express – 2019 metai!

Aplinka 4/5 – Nors tai greito maisto restoranas, kurie dažniausiai nepasižymi erdve ir geriausiu interjeru, ši vieta kitokia. Pasitinka švari ir šviesi erdvė su ne viena vieta atsisėsti, visi menu surašyti ant tvarkingai išdėstytų ekranų. Vietos prisėsti ir pavalgyti ar atsigerti kavos tikrai yra daug, ir stumdytis čia nereikės.

Aptarnavimas 5/5 – Patiekalų pasirinkimas gan platus, nuo dešrainių iki picų, nuo burgerių iki suktinukų/kebabų su visų mėgstamais STIX. Prie kasos dirbusi mergina labai mielai mus aptarnavo, ir greitai atsakė į visus mūsų klausimus, o dažnai mes jų turime įkyriai daug. Nusprendę išbandyti picą, dešrainį ir suktinuką, užsisakėme ir buvom LABAI nustebinti. Pasirodo perkant kompleksus po 15h, gauname dar ir kavos nemokamai.

RMano Express Apžvalga
RMano Express Apžvalga
Užsidariusių Restoranų Apžvalgos

Maistas 4/5 – Beveik visur, tiek ant picos, tiek salotose yra naudojama kebabo mėsa ( tiesa Picos pasirinkimas yra tik vienas, tad picų įvairovės nesitikėkite). Mėsa skani ir gerai paruošta tačiau, bent mums ji šiek tiek per sūri, nors pačio skonio tai pilnai nesugadino. Picos padas iškepes ir pica, nors ir gan paprasta, labai skaniai susivalgo net atšalusi.

Kaip už tokią kainą, ji ir skani ir pavalgyt galima tikrai sočiai. Prie kasos dirbusi mergina iškart mus įspėjo dėl garstyčių aštrumo ir kitų padažų, tad dešrainis pasiekus susikaupusį garstyčių padažą tapo ugnies žaidynėmis. Dešrainis nėra labai ypatingas, pasirinkimas iš pieniškos ar medžiotojų dešrelės.

Kaina 4/5 – Už tokį kiekį maisto sumokėję tikrai nedaug, pavaišinti kava ir prikimšę savo pilvus skaniu maistu, nusprendėme, kad eksperimentas pavyko ir ši vieta taps mūsų naujų SPOTU.

Rmano Express Verdiktas – 17/20

Užsidariusių Restoranų ApžvalgosKada RMano Express užsidarė?

RMano Express paskutines Google apžvalgas gavo prieš maždaug 2 metus – 2021 pradžioje. Šita vieta tai tikrai labai greitai pradingo iš akiračio.


Lithuanian Pub Entry – 2019 metai!

Aplinka 5/5 – Pub’as įsikūręs kone pačioje senamiesčio širdyje, tad nepastebėti šios vietos tikrai sunku. Daili terasa, lengvas vidaus interjeras, malonūs darbuotojai. Nuo 2003 metų įsikūręs PUB stiliaus baras-restoranas stengėsi puoselėti ir perteikti tarpukario Kauno kultūrą bei virtuvę. Nors čia galima rasti įvarių patiekalų, vis dėl to, dominuoja lietuviški patiekalai bei jų variacijos.

Labai smagu tai, kad apart kepsnių, burgerių ir salotų čia galima rasti tikrai retai kur sutinkamų patiekalų. Prie standartiško meniu čia radome ir Smetoniška meniu, iš kurio galėjome ne tik pasirinkti tarpukario delikatesų, tačiau ir paskaityti šiek tiek informacijos apie šį laikotarpį.

Aptarnavimas 4/5 – Turime paminėti, aptarnavimas buvo puikus, mus aptarnavęs padavėjas labai maloniai atsakė į mūsų klausimus. Niekada nesijautėme palikti likimo valiai, tačiau ir nebuvo įkyraus lindimo į akis. Tačiau kalbant apie maistą – liko patenkinti ne viskuo. Nors šaltibarščiai atkeliavo gražioje baltoje lėkštėje, matyt pilnat juos nepasisekė, nes visas lėkštės šonas buvo apibėgęs.

Maistas 4/5 – Patys šaltibarščiai buvo gan tamsios spalvos, ir nebuvo patys blogiausi mums ragauti, tačiau mūsų skoniui buvo gerokai per tiršti, itin stambiai supjaustyti ir tikrai trūko skonio. Na, bent jau druskelės daugiau kokios reikėtų.

Šonkauliukai atkeliavo gražiai papuošti su morkytėmis ir pupelėmis. Tačiau turime paminėti vieną faktą – lėkštės kampas buvo nuskeltas. Nors tai ir neturėtų būti mižiniška problema, tiesiog pastebėtinas faktas aukštensio lygio vietose. Na gryžtant prie skonio, šonkauliukai buvo sultingi tačiau jiems trūko šiek tiek prieskonių. BBQ padažas taip pat nenustebino, tačiau pats mėsytės kiekis ant kauliuko buvo pats tas pavalgyti.

Iš pačio tarpukario atkeliavęs Požarskio kotletas buvo visiškai kita istorija. Didelėje lėkštėje patiektas vištienos gabalėlis apipiltas daržovėmis atrodė tikrai gardžiai. Vištiena buvo skaniai iškepusi ir sultinga, o pats padažas pridėjo savotiško skonio. Porcijos pilnai užteko pilvui nuraminti.

Lithuanian Pub Entry Apžvalga
Lithuanian Pub Entry Apžvalga

Kaina 4/5 – Susimokėję gana nedidelę sąskaitą jautėmės gana laimingi ir sotūs. Aptarnavimas buvo tikrai geras ir porcijų dydžiai palyginus su kainomis čia tikrai įperkami. Nors dėl skonio ir pačio patiekimo buvo keli minusai, tačiau viską susumavus, pavalgėme skaniai, o ir laiką praleidome maloniai.

Lithuanian Pub Entry Verdiktas – 17/20

Užsidariusių Restoranų ApžvalgosKada Lithuanian Pub Entry užsidarė?

Paskutinės apžvalgos Lithuanian Pub Entry gavo 2022 metų rugsėjį. Kas gi ten naujo atsidarys?


Gorilla Burgers – 2020 metai!

Aplinka 4/5 – Šią, dar visai neseniai atsidariusią, mobilią virtuvę galite rasti Raudondvario plente. Visai netoli nuo atominio bunkerio ir teritorinės miesto muitinės. Vieta gana patogi, aiškiai matoma. O mašiną galima statyti prie pat kioskelio arba kiek tolėliau prie iki. Greitesnis būdas nenorintiems švaistyti laiko – užsisakyti telefonu ir važiuojant pro šalį tiesiog pasigriebti. Be to, čia lengvai galite atsiskaityti ir kortele. Dieną autobusiukas gana paprastas, tvarkingas. Dailiai atrodo rusty style ir mėlynos spalvos kombinacija. Esminiai dalykai surašyti ant stiklinės vitrinos, o balta gorilos galva – logotipas matomas tikrai aiškiai.

Aptarnavimas 4/5 – Šią, dar visai neseniai atsidariusią, mobilią virtuvę galite rasti Raudondvario plente. Visai netoli nuo atominio bunkerio ir teritorinės miesto muitinės. Vieta gana patogi, aiškiai matoma. O mašiną galima statyti prie pat kioskelio arba kiek tolėliau prie iki. Greitesnis būdas nenorintiems švaistyti laiko – užsisakyti telefonu ir važiuojant pro šalį tiesiog pasigriebti. Be to, čia lengvai galite atsiskaityti ir kortele. Dieną autobusiukas gana paprastas, tvarkingas. Dailiai atrodo rusty style ir mėlynos spalvos kombinacija. Esminiai dalykai surašyti ant stiklinės vitrinos, o balta gorilos galva – logotipas matomas tikrai aiškiai.

Maistas 3/5 – Pirmojo apsilankymo proga išsirinkome du burgerius: amerikietišką ir su kiaušiniu. Norėjosi pasiimti visų po vieną, bet nusprendėme nebūti godūs. Ir labai teisingai padarėme… Ko gero lengviausiai apibūdinti šiuos burgerius išeitų taip: visko labai labai labai daug… Atskirų produktų kiekis nėra didelis, bet įvariausių skirtingų ir mūsų galva nederančių dalykų čia prikrauta tiek, jog nebelieka jokio išskirtinio skonio, tiesiog viena vientisa košė, kurią suvalgius skrandyje dar ilgai lieka keistas sunkumas.

Bandelės mus taip pat kiek nuliūdino. Skonių ir taip tiek daug, o čia dar ir bandutė nedidelė, neįpatingai skani ir dar su sezamu. Labai smagu, jog burgeriams paplotėliai gaminami „čia ir dabar”, tačiau esant didesniam klientų kiekiui, tai stipriai pakiša koją ir laukti tenka gerokai ilgiau. Pastebėjom ir tai, jog mėsa, bent mums buvo kiek sūroka, o kai visko ir taip labai daug prikrauta, kiekvienas skonis tiesiog susimala burnoje. Burgeris tampa vienu dideliu skonių kratiniu ir jau po keletos kąsnių valgyti net ir nebesinori.

Čia ir išlenda (mūsų manymu) dar viena problema. Labaaai daug nereikalingų šiukšlių lieka išpakavus maistą. Patiekiant vietoje – taip, gal ir gražu būtų, tačiau ši vieta net nėra pritaikyta valgyti vietoje. O juk kalbame apie maistą išsinešimui, tai ir dėžučių norėtusi tokių, kurios skirtos būtent šiai paslaugai. Šiuo atveju maistas atšąla per keletą minučių, burgeris skonio daugiau tikrai neįgauna, o patogumo valgant taip pat nepajautėme. O dar visas šis šlamštas ir papildomai kainuoja…

Kaina 4/5 – Kaina sakytume – nesikandžioja. Burgerio pilnai užtenka pilvui užpildyti, nes šalia dar ir bulvytės su padažu. Už kiek daugiau nei penkis eurus pilvą tikrai pripildysite.

Gorilla Burger Apžvalga Verdiktas – 15/20

Užsidariusių Restoranų Apžvalgos – Kada Gorilla Burger užsidarė?

Paskutinį Facebook postą Gorilla Burger parašė 2022 metų rugsėjį. Galbūt kažkur dar sklando Gorilos autobusiukas, kaip koks vaiduoklis.


Challapalli – 2020 metai!

Aplinka 4/5 – Restoranas įsikūręs labai patogioje vietoje, visai šalia autobusų ir traukinių stočių, tad susisiekimas paprastesnis ir negali būti. Stovėjimo aikštelė kitoje gatvės pusėje, tad eiti toli atvykus automobiliu taip pat nereiks. Pasiekti šią vietą galite visais būdais. Challapalli – jaukus, ramus ir be galo šiltai visus priimantis restoranas. Dizainas tikrai nenustebins, viskas paprastai bet tikrai ne prastai.

Aptarnavimas 5/5 – Aptarnavęs vyrukas, deja, nekalbėjo lietuviškai. Tai gali būti problema, tačiau mus jis pilnai suprato ir tikrai neturėjome sunkumų išsirenkant patiekalus. Tačiau būkite pasiruošę tiek rodomuosius pirštus tiek visų kalbų mixą. Bet aptarnavimas buvo tiesiog puikus. Vyrukas atsakė į visus užduotus klausimus, labai mielai papasakojo apie patiekalų sudėtį, skonį. Domėjosi, ką mėgstame, kas patinka ir pasiųlė labai įdomių patiekalų kombinacijų, kad kainos, kiekybės bei kokybės sąntykis būtų pats tinkamiausias. Su tokiu aptarnavimu galimą net maisto neimti o tik pozityvios energijos pasisemti.

Maistas 4/5 – Dosa, Indiškas blynas su tika masala  – pats blynas gana neblogas, porcija tikrai nemaža, padažas puikiai dera. Tačiau pats patiekalas per daug nesužavėjo, gal kiek ne visai mūsų skoniui. Įdare kiek per daug prieskonių (na, bent jau tų, kurie nėra mūsų mėgstamiausi), ir pastarieji kiek per stambūs. Jei nemėgstate iš sriubos ar kitų patiekalų gaudyti didelių pipirų, ko gero ir čia malonu nebus.

Užsidariusių Restoranų Apžvalgos
Challapalli Apžvalga

Vištiena 65 ir vištiena Manchurian – vištiena be galo sultinga, puikiai iškepusi. Mėsos kiekio tikrai užteks kiekvienam. Šį patiekalą galite užsisakyti kartu su ryžiais, tačiau rekomenduotume rinktis kartu su Biryani ar samosomis. Prieskonių ir aštrumo sąntykis puikiai atspindi Indijos kultūrą, tad jei nemėgstate aštriai būtinai apie tai praneškite prieš perkant, kaip sakė aptarnavęs vyrukas „Viskas derinama”. Abu patiekalai labai tinka vėsiam rudenio vakarui.

Bryani su vištiena – puikus, gardžiai suderintas ryžių, vištienos ir prieskonių derinys. Šalia patiekiamas padažas padeda sušvelninti aštrumą, tačiau būkite atsargūs, jei aštrus maistas nėra jūsų arkliukas. Bet jei mėgstate aštriai, čia viskas nuostabiai pakutens skonio receptorius.

Challapalli Apžvalga
Challapalli Apžvalga

Kaina 5/5 – Kaip supratome, meniu čia gali gan dažnai keistis, o ir kiekvieną patiekalą galite derinti, imti su papildomais garnyrais ar tiesiog visai jų atsisakyti. Kainą šiuo atveju sunku ir pasakyti, iš viso mes čia palikome 21e ir tikrai nesijautėm sumokėję per daug už tokį kiekį skanumynų.

 Challapalli Apžvalga Verdiktas – 18/20

Užsidariusių Restoranų ApžvalgosKada Challapalli užsidarė?

Paskutinės apžvalgas Challapalli gavo 2022 metų rugpjūtį. Dabar ši vieta pakolkas tuščia.


Lafa Grilis – 2021 metai!

Aplinka 3/5 – Lafa Grilis galite rasti Šilainiuose, Baltijos gatvėje, visai šalia kiek seniau aprašyto Jelo. Restoranėlis gerai matomas ir lengvai randamas, nes stovi visai šalia kelio. Tik tuo pačiu vietos automobiliui pasilikti nebus labai daug, o pietų metu tai gali tapti problema. Aplinka labai paprasta. Viduje šilta, tvyro lengva prietema. Vietos nedaug, bet yra keletas staliukų, prie kurių galima prisėsti ir pasimėgauti maistu čia pat. Tačiau kartais apsilankius gali jausti degėsių kvapas, kuris nesuteikia pasitikėjimo. Kaip keista tačiau šis kvapas nesugadiną maisto, tačiau paminėti būtiną.

Aptarnavimas 4/5 – Aptarnavimas šiltas, draugiškas. Jautiesi laukiamas tiek užsisakinėdamas telefonu, tiek  apsipirkdamas vietoje. Jums mielai atsakys apie maistą, pasiūlys, ką išsirinkti. Tačiau ne viskas tobulą, kartais sunku prisiskambinti, ar nuspėti kada restoranas dirba. Facebooke darbo laikas rašomas iki 16h, tačiau kartais jau 15h restoranas nebedirba, o kartais ir iki 22 gali pasiimti maisto. Maisto dažniausiai ilgai laukti nereikės. Įprastai laukiame apie 20 minučių, tačiau pietų metu, siūlytume užsisakyti telefonu ir kiek anksčiau, nes gali tekti luktelėti ir net ne valandėlę.

Maistas 5/5 – Meniu nėra itin platus, tačiau kažką sau ras kiekvienas. Keletas karštų patiekalų, užkandžiai, burgeriai ir gardžios churros desertui. Pripažinsime, iš pirmo žvilgsnio viskas nesuteikė per didelio pasitikėjimo maisto skoniu, jau buvome pasiruošę gan vidutiniško skoniu pietums, tačiau… Tačiau jau supratote, ši vieta mums labai patiko, tai trumpai apie maistą. Trinta daržovių sriuba – labai paprasta, tačiau neprasta, primena namie gamintą sriubą, o ir bandelė skani, tik gal daugiau jos būt galėtu.

Kiaulienos šnicelis  – traškus išorėje, minkštas viduje, ir svarbiausiai gerai iškepęs. Šalia pateikti pagardai puikiai tinka šiam deriniui. Bulvių košė puri ir labai skaniai susivalgė su mėsa. Tik gal morkų salotos galėjo būti traškesnės…

BBQ vištienos sparneliai – porcija nėra labai didelė, tad drūtesniam pavalgymui neužteks, bet kaip užkandis tikrai neblogas. Sparneliai skanūs, mėsa minkšta ir gerai iškepta

Kalmarų žiedai  – šilti ir traškūs. Vienas svarbus dalykas bent mums, tai poskonis, dažnai kalmarų žiedai turi labiau žuvies skonį nei kalmarų. Tad mes labiau už kalmarų skonio kalmarų žiedus (taip mes labai „geri rašytojai), smagu, kad čia galime gauti būtent tokių.

Lafa Grilis Apžvalga
Lafa Grilis Apžvalga

Burgeris “Jelapenas” – iš išorės atrodo labai paprastas. tačiau neapsigaukit, viduje kai kas nuostabaus. Mėsytė sultinga, produktai švieži, bandelė gan paprasta, bet minkšta ir suteikia papildomo gardumo. Ir pavadinimas čia dėtas ne be reikalo, jei užtaikysi ant gero gabaliuko jalapeno, gali ir pro ausis dūmai išeiti.

Churros su cukraus pudra ir karamele – ooo Maryte, jei nesate valgę šiltų Churrų, kaip ir vienas iš mūsų nebuvo, čia jums bus naujas atradimas. Šiltos, minkštos churros su skaniu karamelės padažu priverčia net laiką sustot ir tada savęs klausti „kodėl aš nežinojau apie tai ankščiau”. Tad jei esate ne per saldžių desertų mėgėjai, būtinai pamėginkite.

Traški vištiena – porcija ne itin didelė, tačiau kiek pasisotinti užteks. Salotos skanios, pati vištiena neperkepus, jei ieškai kažko greitam pavalgymui, čia pats tas bus. Tik gal tokį patiekalą (kurį reik daugiau pjaustyti) būtų geriau įdėti į žemesnę dėžutę. 

Kaina 4/5 – Kaina čia nedidelės ir labiau primena paprastos užkandinės kainyną, negu fancy restorano. Už pietus, tai yra pagrindinį patiekalą ir sriubą sumokėsite apie 4.70€. Tačiau kaip ir minėjome, porcijos gan didelės tad kainą labai patraukli. Pagrindiniai patiekalai eina apie 5-6€, kas ir primena labiau užkandinės kainas. Tik burgeris brangesnis, už jį teks palikti 6€, bet vėlgi, kiekis ir skonis padeda šią kainą pateisinti. Pavalgėme ir neskaudėjo piniginės – win win.

 Lafa Grilis Apžvalga Verdiktas – 16/20

Užsidariusių Restoranų ApžvalgosKada Lafa Grilis užsidarė?

Lafa Grill užsidarė 2022 metų gegužę ir dabar jo vietoje stovi Hungry Fox.


Užsidariusių Restoranų Apžvalgos

Turi daugiau informacijos kodėl ar kada užsidarė šios vietos? Tai nesidrovėk, palik komentarą ir mes papildysime šį straipsnį.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.