Geriausia Pica Kaune

Geriausia Pica Kaune

Trumpai:

Nori sužinoti koks mūsų mėgstamiausių picų TOPAS? O gal nori pabalsuoti pats ir padėti išrinkti geriausia pica Kaune? Šis puslapis kaip tik tau!

Rate this post

O jei rasi naują vietą kuria galima pridėti prie šio Geriausia Pica Kaune sąrašo, fotografuok picas kurios priverčia varvinti seilę ir siųsk jas mums arba žymėk jas #twosidesblogas.

Two Sides Blogo Top

#1Dodo Pizza

Pica kuri verta savo kainos.

Maistas 5/5 – Laisvės al. 80 – Nuoroda

#2American Pizza

Kai norisi TIKRAI pavalgyti.

Maistas 5/5 – Kuršių g. 7 – Nuoroda

#3Express Pizza

Skanu ir arti namų.

Maistas 4/5 – Raudondvario pl. 186A – Nuoroda

Vartotojų pasirinkimas Top

Geriausia Pica Kaune?

Rezultatai

Loading ... Loading ...

Nerandi tos vietos už kurią norėtum balsuoti? Parašyk mums arba palik komentarą ir būtinai pridėsime ją prie sarašo.


Kas svarbiausia renkantis „geriausią” picą, mūsų nuomonę, tai yra 3 pagrindiniai dalykai – Padas, Kas ant Viršaus, ir Suderinamumas.

Padas yra visko pagrindas tad be jo, nelabai gali picą laikyti skania, kad ir kaip gerai viskas ant viršaus būtų. Pado storumas, čia vėlgi skonio reikalas, tačiau mums svarbiausia, kad jis būtų neapdegintas ir tolygiai iškepęs. Žinoma, svarbu ir pats pado minkštumas bei krašteliai,juk būna, kad kartais pirmą sukremti kraštą net nepradėjus valgyti pačios picos. 

Kas ant Viršaus arba ingredientai gali būti bet kokie, nes nu juk viskas tinka. Tačiau svarbu tų produktų kokybė, ir tai kaip jie supjaustyti bei išdėlioti. Visi esame gavę pica kur kokia šoninė visa vienoj picos pusėje „sukritus” ar su pora milžinišku gabalu mėsos kurie nusitraukia nuo visu kitu picos gabalėliu. Tad svarbu gauti, kaip čia pasakius, „subalansuotą” picą.

Suderinamumas yra tai dėl ko šiek tiek melavau praeitoje pastraipoje. Taip, ant picos gali dėti bet ką, tačiau tai ką sudėjai turi derėti vienas su kitu. Tikrai manau esate patyrę tą jausmą kaip viskas atrodo gerai bet picos skonis toks „šiaip sau” arba „meh”. Ir daugiausiai tai įtakoją produktų nesuderinimas ir vienas kitam kenkimas. Svarbu sudaryti skania „komanda”, kad visi galėtų „susižaisti”. Juk dėl ananasų nepradėsime karo? Bent iki kitos savaitės.


Manai, kad galėtum padaryti daug skanesnę picą? O gal turi kokį seną slaptą diedelio receptą, kuris nunešą stogą visiems tavo draugams ir bendradarbiams? Parašyk mums ir mes pasistengsime apie tai sukonstruoti kokį straipsnį ar video, na ir dar primesim kokio alaus kaip prizą. Kas nenori alaus kaip prizo? Hm? 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentarai