Geriausi Sushi Kaune

Geriausi Sushi Kaune

Trumpai:

Nori sužinoti koks mūsų mėgstamiausių sushi TOPAS? O gal nori pabalsuoti pats ir padėti išrinkti Geriausia Sushi Vietą Kaune? Šis puslapis kaip tik tau!

Rate this post

O jei rasi naują vietą kuria galima pridėti prie šio Geriausi Sushi Kaune sąrašo, fotografuok sushi kurie priverčia varvinti seilę ir siųsk juos mums arba žymėk juos #twosidesblogas.

Two Sides Blogo Top

#1Jelas

Nebrangu bet tikrai skanu.

Maistas 4/5 – Baltijos gatvė 4B – Nuoroda

#2 Hongyan

Tradiciškai ir skaniai.

Maistas 4/5 – Raudondvario pl. 60b – Nuoroda

#3Sushi Miestas

Tikri sushi meistrai.

Maistas 4/5 – Savanorių pr. 276 – Nuoroda

Vartotojų pasirinkimas Top

Geriausi Sushi Kaune?

Rezultatai

Loading ... Loading ...

Nerandi tos vietos už kurią norėtum balsuoti? Parašyk mums arba palik komentarą ir būtinai pridėsime ją prie sarašo.


Kas svarbiausia renkantis „geriausią” sushi, mūsų nuomonę, tai yra 3 pagrindiniai dalykai – Ryžiai, Kas Viduje, ir Paruošimas.

Juk būtų kvaila, kad ryžiai neįtakotų šio patiekalo skonio. Žinoma kad ryžiai turi būti išvirti gerai, bet jie turi būti ir tam tikros konsistencijos ir tam tikri ryžiai. Tikrai lengva „pajausti” kai valgai sushi su prastos kokybės ryžiais, dažniausiai tai sugadina visą patiekalą. Juk kai kažką konstruoji svarbu yra turėti gerą pagrindą, o visą kitą jau daug lengviau „priderinti”.

Na, čia jau logiška, kad tai kas viduje, vis dėl to bus svarbu. Taip, didelė dalis skonio sudaro produkto kokybė ir šviežumas, tikrai sushi mums yra tas maistas už kurį atrodo „logiška” mokėti daugiau. Tačiau dar dalis skonio yra ir kaip tie produktai supjaustyti ir kaip suderinti. Taip, daugelis vietų siūlo jums standartinį meniu, su Kalifornia ar Philadelphia, tačiau ir net gaminant ta patį receptą, kokybė ir skonis gali stipriai skirtis.

Paruošimas sushi atžvilgiu yra daug svarbesnis nei kitų patiekalų, kepsnys į lėkštę gali ir bet kaip būt įmestas, burgerį irgi galėsi jei ką su peiliu ir šakute suvalgyti, tačiau prastai padarytas sushi, čia jau nuodėmė. Tad labai svarbu kad viskas viduje „laikytųsi” o ne tik subyrėtų stipriau į gabaliuką pažiūrėjus. Taip pat svarbu ir supjaustymo dydis, kartais jei tenka plytos dydžio sushiuka sukišti į burną, na manau daugeliui tai nėra smagi patirtis. Čia jau net nekalbama apie tai kaip Wasabi turi turėti tikrą gerą skonį ir aštrumą, o ne tik spalvą priminti originalą. Ir žinoma tiek soja tiek imbieras turėtų būti bent jau normalios kokybės.


Manai, kad galėtum padaryti daug skanesnį sushi negu čia? O gal turi kokį seną slaptą dėdės receptą, kuris nunešą stogą visiems tavo bendrovės sugėrovams? Parašyk mums ir mes pasistengsime apie tai sukonstruoti kokį straipsnį ar video, na ir dar primesim kokio alaus kaip prizą. Kas nenori alaus kaip prizo? Hm? 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.