Geriausi Burgeriai Kaune

Geriausi Burgeriai Kaune

Trumpai:

Nori sužinoti koks mūsų mėgstamiausių burgerių TOPAS? O gal nori pabalsuoti pats ir padėti išrinkti Geriausi Burgeriai Kaune? Šis puslapis kaip tik tau!

Rate this post

O jei rasi naują vietą kuria galima pridėti prie šio Geriausi Burgeriai Kaune sąrašo, fotografuok burgerius kurie priverčia varvinti seilę ir siųsk juos mums arba žymėk juos #twosidesblogas.

Two Sides Blogo Top

#1Burger Factory

Burgeriai kurie pakylėja tavo sielą.

Maistas 5/5 – Sodybų g. 2 – Nuoroda

#2LaFa Grillis

Jau kaip šauna skonio, tai laikykis.

Maistas 5/5 – Baltijos g. 5A – Nuoroda

#3Disco Burgers

Geri aštrūs burgeriai su jautiena!

Maistas 4/5 – Brastos g. 19 – Nuoroda

Vartotojų pasirinkimas Top

Geriausi Burgeriai Kaune?

Rezultatai

Loading ... Loading ...

Nerandi tos vietos už kurią norėtum balsuoti? Parašyk mums arba palik komentarą ir būtinai pridėsime ją prie sarašo.


Kas svarbiausia renkantis „geriausią” burgerį, mūsų nuomonę, tai yra 3 pagrindiniai dalykai – Bandelė, Paplotėlis, ir Konsistencija.

Dėl bandelės viskas kaip ir aišku, ji turi būti minkšta ir skani, jos neturėtų būti per daug, tam kad nevalgytum vien „batono” tačiau ir neturėtų būti permatomą.

Paplotėlis arba mėsa gali būti pagal jūsų pačių skonį, vieniem burgeris neatsiejamas nuo jautienos paplotėlio, kitiems nuo plėšytos kiaulienos. Svarbiausia mėsos misiją yra atlaikyti pagrindinio skonio vaidmenį, jei kandant net nesijaučia kokią mėsą (ar ne mėsą) valgai, čia jau problema.

Prie konsistencijos galime pridėti ir pačia sudėtį, svarbu ne tik koks „didelis” burgeris gaunasi, svarbu, kad tie visi viskas viduje derėtų kartu ir suteiktų burgeriui „tikrą” skonį. Be to apie tai kaip patogu bus valgyti irgi reikia pagalvoti, jei pradėjus kasti kita pusė ingredientų tiesiog išvažiuoja, argi tai galime vadinti „geru burgeriu?”.


Manai, kad galėtum padaryti daug skanesnį burgerį? O gal turi kokį seną slaptą močiutės receptą, kurį ištrauki tik tada kai nori sudaužyti savo draugų viltis tapti virtuvės šefais? Parašyk mums ir mes pasistengsime apie tai sukonstruoti kokį straipsnį ar video, na ir dar primesim kokio alaus kaip prizą. Kas nenori alaus kaip prizo? Hm? 

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Komentaras