Geriausias Maistas Kaune

Geriausias Maistas Kaune – TOP’ai

Kartais taip sunku išsirinkti kur pavalgyti, o kartais būna taip sunku atsakyti į klausimą „kur rekomenduotum skaniai pavalgyt„? Iš šios egzistencinės problemos kilo mintis, reikia turėti mėgstamiausių vietų topą. Ne tik kitiems rekomenduoti, bet tam, kad ir pats greitai atsimintum ką gero užkasti.

O ir mūsų skaitytojų nesinori palikti be „balso„, tad prie kiekvienos kategorijos pridėjome balsavimo galimybę. Taip ir tu galėsi įtakoti bei prisidėti prie vartotojų TOP pasirinkimo, kodėl gi ne pabalsavus?

Topai toks dalykas, kad gali arba apimti labai daug, kaip pavyzdžiui koks „Geriausias Lietuviškas Maistas” arba būti labai specifišku, tarkim „Geriausi Cepelinai”, o viskas priklauso nuo to kiek tokių vietų yra Kaune, ir kaip aktyviai tame dalyvaują mūsų skaitytojai… Tad jei manai, kad labai specifinio dalyko Kaune gali rasti bent 3 vietas, tai būtinai parašyk mums į Facebooką, arba palik komentarą čia, o mes jau nuspręsim kas bus MŪSŲ TOP, ir ką išrinksite jūs.


O jei atsiras daug piktų vartotojų kurie šauks – „Pala, tai jei yra geriausių, tai kur tada blogiausių?” -, na tada teks labai gerai dar karą persvarstyti BLOGIAUSIŲ patiekalų ar restoranų rinkimą. Tikrai manau, kad kartu atrastume vieną kitą klaidelę Kauno restoranuose. Tad jei tai būtų įdomu, nesidrovėk labai, atsiųsk savo nuotrauką ir parašyk komentarą, nors ne, gal nuotraukos nesiųsk, su jumis, manau žinau kokių nuotraukų gaučiau daugiausiai…

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.