What If? Apžvalga

What If? Apžvalga

Trumpai:

Tyrinėkite svarbiausius ir įdomiausius nukrypimus nuo „Marvel“ kino visatos, ir pasiklauskite savęs – o kas jeigu? Šis serialas pasakos daugybę skirtingų istorijų kurios galėjo nutikti jei tik vieni ar kiti veikėjai būtų pasidavę pagundai, o gal kaip tik jai atsispyrę. Ir nors viskas gali pradžioje atrodyti puikiai sudėliota į savo vietas, šios visatos po truputį ima keisti viena kita…

What If?  What If...?
(2021) on IMDb

TV-14
1hx9
Animation, Adventure, Action
2021-

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 7/10

What If…?

Aprašymas: Tyrinėkite svarbiausius ir įdomiausius nukrypimus nuo „Marvel“ kino visatos, ir pasiklauskite savęs – o kas jeigu? Šis serialas pasakos daugybę skirtingų istorijų kurios galėjo nutikti jei tik vieni ar kiti veikėjai būtų pasidavę pagundai, o gal kaip tik jai atsispyrę. Ir nors viskas gali pradžioje atrodyti puikiai sudėliota į savo vietas, šios visatos po truputį ima keisti viena kita…

Tiek pačios animacijos, tiek veikėjų įgarsinimu, tiek pačiu istorijos išdėstymu čia yra tikrai labai kokybiškas serialas. Kas man labai patiko, tai jo spalvos, viskas tiesiog šviesu, ir tikrai įdomu žiūrėti. Nors muzika ir nebuvo kažkuo stebuklinga, neatitraukė nuo ekrane vykstančios istorijos. O ir pats formatas leido pačioms istorijoms neprailgti, taip čia labai didelių nukrypimų nuo „švaraus” Marvel stiliaus gal ir nerasite, bet kaip nedidelis užkandis vakare per daug nemastant, šis serialas bus pats tas.

Turiu pripažint, kad idėja pateikta labai gerai, taip tai kaip ir atsitiktinės istorijos kurios galėjo nutikti bet kada. Bet ne vien tik tai, nes link pabaigos visas serialas pasikeičia ir mano nuomonę į gan geresne pusę. Likau stipriai ir maloniai nustebęs po paskutinės 9 serijos taip kaip viskas nusprendė baigtis. Ir galiu pasakyti, kad buvo visko -liūdnų akimirkų, juokingų situacijų, kvailų momentų, ar tiesiog paprasto subinės spardymo – tobulas balansas, kaip ir turėtu būti. Kažkas Marvel komandoje turi tikrai neblogas kūrybines mintis, gal duokite jiems dažniau pasireikšti, nesupyktų manau niekas.

Na pripažinsiu kai kurios istorijos jautėsi tokios „tiesiog numestos”, o kas jeigu X būtų Y, tačiau labiau ir nėra išvystytą ir išgalvota. Tiesiog atrodo perspausta ir kartais vietoje subalansuotos istorijos gauni arba super laimingą arba super depresinga pasaulį. Taip pat kai kurie veikėjų pasisakymai skamba gan pompastiškai, ir gali sukelti nereikalinga juoką, na ta kai veikėjai ima dalykus per daug rimtai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.