The Witcher: Nightmare of the Wolf Apžvalga

The Witcher: Nightmare of the Wolf Apžvalga

Trumpai:

Vesemiras, pasipūtęs jaunas raganius, džiaugiasi užmušdamas monstrus dėl keleto monetų. Tačiau žemyne ​​kyla pavojinga nauja jėga, Vesemiras sužino, kad kai kurie raganiai daro nešvarius darbelius ne tik dėl pinigų. Laukia nuotykis kuris gali sunaikinti šį pasaulį arba jį išgelbėti, tik kurioje pusėje stovės mūsų raganius kai viskas bus pasakytą ir padarytą.

The Witcher: Nightmare of the Wolf  The Witcher: Nightmare of the Wolf
(2021) on IMDb

TV-MA
1h 23min
Animation, Action, Adventure
2021

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Aprašymas: Vesemiras, pasipūtęs jaunas raganius, džiaugiasi užmušdamas monstrus dėl keleto monetų. Tačiau žemyne ​​kyla pavojinga nauja jėga, Vesemiras sužino, kad kai kurie raganiai daro nešvarius darbelius ne tik dėl pinigų. Laukia nuotykis kuris gali sunaikinti šį pasaulį arba jį išgelbėti, tik kurioje pusėje stovės mūsų raganius kai viskas bus pasakytą ir padarytą.

Labai saldus istorijos etapas kuris puikiai paaiškina Raganių priešistorę ir kodėl atsitiko tam tikri dalykai. Tiesa pasakius, šis filmas net padaro geresnį darbą leisdamas naujokams suprasti kas ir kur vyksta. Tad nereikės būti pasimetusiems kaip kai kuriose serialo vietose. Bendrai istorija nieko daug neatskleidžia, tačiau užpildo kelias spragas, ir net ganėtinai smagiai veikia kaip vienetinis filmas, nesusijęs su Raganiaus visata.

Vėlgi, tiek animacijos kokybę, tiek aktorių darbu, tiek žiaurumu filmas pateisina lūkesčius. Viskas kaip ir derą ir jautiesi lyg būtum patekęs į pašėlusių monstrų sūkurį. Taip vietomis šis stilius gali atrodyti „kvailokai” ar šiek tiek iškristi iš konteksto, bet visą laiką žiūrėdamas galėjau grožėtis profesionalų darbu.

Kartais istoriją jaučiasi lyg būtų truputį pasibarsčius į visas puses, ir nors veiksmų seka ir nėra sudėtinga, atrodo, kad tonas ir stilius pasikeičia. Smagu, kad vėlgi bandoma puoselėti „Ne vien juoda ir baltą” idėja, tačiau kai kurie dalykai tiesiog įvyksta per greitai, ir tiesiog reikia kelių akimirkų susigaudyti, kas ir dėl ko taip darė. Tai tikrai nėra košė makalošė, tačiau mažų spragų čia yra.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.