The Chestnut Man Apžvalga

The Chestnut Man Apžvalga

Trumpai:

Žaidimų aikštelėje rasta žiauriai nužudyta jauna moteris, kurios vienos rankos niekaip nepavyksta rasti. Virš jos kabo mažas žmogeliukas iš kaštonų, ir nors iš pradžių tai gali atrodyti kaip sutapimas, detektyvai tuojau supranta, kad viskas daug prasčiau nei jie įsivaizdavo. Nuo pat pirmų bylos akimirkų prasideda lenktyniavimas su laiku.

The Chestnut Man  The Chestnut Man
(2021) on IMDb

TV-MA
50min x 6
Crime, Drama, Mistery
2021-

Techniškumas – 9/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 8/10

The Chestnut Man

Aprašymas: Žaidimų aikštelėje rasta žiauriai nužudyta jauna moteris, kurios vienos rankos niekaip nepavyksta rasti. Virš jos kabo mažas žmogeliukas iš kaštonų, ir nors iš pradžių tai gali atrodyti kaip sutapimas, detektyvai tuojau supranta, kad viskas daug prasčiau nei jie įsivaizdavo. Nuo pat pirmų bylos akimirkų prasideda lenktyniavimas su laiku.

Pripažinsiu, dalimis serialas kaip ir nelabai žino ką daro, žudikas atlieka daug laiko užtrunkančius darbus tačiau niekas nepastebi to, ir nors pabaigoje viskas paaiškinimai, tai vis tiek lieka toks keistas fragmentas. Policijos pareigūnai taip pat atrodo pamiršta ką turėtu daryti, ir net nepradėkite apie tai kaip tikrai nereikia laukti pastiprinimo ir tiesiog eiti vienam. Negaliu pasakyt, kad istoriją turi didelių „skylių”, tačiau kai kur truputį perspausta, kad veikėjai pakliūtų į tą situacija.

Pasakysiu, kad tikrai patiko informacijos dalinimas, kiekviena serija atskleisdavo naujos informacijos ar atsakydavo į prieš tai turėta klausimą. Tokiu būdu istorija jaučiasi visada besiritantis į priekį, lyg negalėtum sustoti, kas gan tematišką tokiam serialui. O pačioje pabaigoje visi faktai kaip ir sukrinta į vietas, ir žudikas nėra tik kažkas kas rėkė „Aš žudau nes aš blogietis”. Manau bent vieną serialas su blogu Twist’u žinote, o čia manau nereikės kasytis galvos ir klausinėt „o tai kaip tas ar anas?”.

Pradėjęs žiūrėti šį serialą supratau kodėl taip mėgstu skandinaviškus detektyvus. Jie tamsūs, žiaurūs, ir labai dažnai gerai suvaidinti. Tad jau manau supratote, kad čia bus gan žiaurus serialas, bet ne tik kraujo kiekiu. Čia nė vienas veikėjas nėra „geras”, tad šeimyninis smurtas, vaikų išnaudojimas, ar… na visus kitus ne super smagius dalykus kuriuos kai kada mes darome vienas kitam galite įsivaizduoti. O tai suteikia istorijai realizmo, visi mes juk esame blogi, vienu ar kitu atžvilgiu.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.