Suicide Squad: Hell to Pay Apžvalga

Suicide Squad: Hell to Pay Apžvalga

Trumpai:

„Task Force X“ nukreipiama į galingo mistinio objekto paiešką, kurį pavogti nebus taip lengva, kaip gali atrodyti pradžioje. Bilietas tiesiai iš pragaro tampa svarbiausiu įvairių blogio ir gėrio jėgų taikiniu. Tačiau ne visi veikėjai turi vienodus tikslus su savo komandos draugais.

Suicide Squad: Hell to Pay  Suicide Squad: Hell to Pay
(2018) on IMDb

R
126min
Animation, Action, Comedy
2018

Techniškumas – 7/10

Istorija – 8/10

Veikėjai – 7/10

Suicide Squad: Hell to Pay

Aprašymas: „Task Force X“ nukreipiama į galingo mistinio objekto paiešką, kurį pavogti nebus taip lengva, kaip gali atrodyti pradžioje. Bilietas tiesiai iš pragaro tampa svarbiausiu įvairių blogio ir gėrio jėgų taikiniu. Tačiau ne visi veikėjai turi vienodus tikslus su savo komandos draugais.

Nemeluosiu, smagu matyti šiuos veikėjus darančius savo dalykus ir lyg ir turinčius „road trip” kelionės istoriją. Daugelis veikėjų yra ganėtinai įdomūs ir gerai išvystyti, nors nesunku numatyti kurie veikėjai yra labiau „nereikalingi” nei kiti. Bet tai bendro malonumo ir paslapties nesunaikina.

Tiek pati animacija, tiek įgarsinimas atliktas labai gerai. Taip čia gal ir nenuraus stogo, bet niekas netrukdė pasinerti į šį pasaulį. O R reitingas reiškia, kad filmas gali būti tiek brutalus ir nešvankus, kiek nori. Tiesa kaip tokiam veikėjų būriui, kurie vienas kitams kartais net gerklęs perkasti nori, gal kai kur netgi per mažai chaoso ir žiaurumo. Bet čia tikrų „geriečių” nėra…

Filmas jaučiasi lyg linksmieji kalneliai, vis kylantis aukštyn ir vėl krentantis. Tai sukuria jausmą lyg filmas turėtų baigtis, tačiau jis atrodo ir vėl prasideda. Struktūriškai ši istorija nukenčia nuo per didelio išsimėtymo ir daugybės mažų detalių.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.