Nobody Apžvalga

Nobody Apžvalga

Trumpai:

Neįvertintas ir nepastebimas tėtis ir vyras Hutchas Mansellas (akt. Bob Odenkirk) savo gyvenime susidūręs su neteisybe tiesiog atsuka kitą skruostą, ir net nebando priešintis. Tarsi visiškas niekas. Aplinkinių patyčios išprovokuoja ilgai slėptą Hutcho įniršį ir paskatina jį žengti atgal, į savo praeitį, kurią taip ilgai stengėsi pamiršti.

Nobody  Nobody
(2021) on IMDb

R
1h 32min
Action, Crime
2021

Techniškumas – 9/10

Istorija – 6/10

Veikėjai – 7/10

Nobody

Aprašymas: Neįvertintas ir nepastebimas tėtis ir vyras Hutchas Mansellas (akt. Bob Odenkirk) savo gyvenime susidūręs su neteisybe tiesiog atsuka kitą skruostą, ir net nebando priešintis. Tarsi visiškas niekas. Aplinkinių patyčios išprovokuoja ilgai slėptą Hutcho įniršį ir paskatina jį žengti atgal, į savo praeitį, kurią taip ilgai stengėsi pamiršti.

Filmo muzika, kovos, ir specialieji efektai yra super. Kovos brutalios, gan daug triukų kurie nesukarpyti kas kelias sekundes. O ir muzikins takelis patiks tiem kas mėgsta senesnį roką. Taip pat filmas gan stipriai linksta į komedijos pusę, ir daugeliu atvėjų smagiai sulimpą su kaulų laužymu. Na ir smagu pamatyti ne tik jaunus vyrukus, bet ir pagyvenusį tėtį spardantį blogiukams užpakalį.

Pirma filmo problema – kada jis išėjo. Jei šį filmą žiūrėtumėte prieš 7 metus, turbūt daug smagiau susižiūrėtų. Nes dabar kartais atrodytų lyg dar kartą žiūrėtum John Wick tik su kitu aktoriumi. Labiausiai tam nepadeda faktas, kad blogiukai ir vėl rusai, nu chebra, duokit meksikiečiams arba kokiem eskimams pasireikšti.

Filmo struktūra yra gan – lempinė. Pagrindinis įvikis kuris manai, kad ves į tolimesnę istorija kaip ir baigiasi. Tada iš niekur atsiranda rusų mafija, bendrai visi veiksmai atrodo vystosi atskirai vienas nuo kito. Plius čia ta logiką kur valanda laiko gali šaudytis namuose su 50 užpuolikų ir nėveinas neiškvies policijos ar dar kažką, visi tiesiog ramiai lauks. Tiesiog kodėl reikia visus priešus daryt tokiais standartiniai „įterpk tautybę čia” mafijozai, kur labai rimti ir daugiau nieko įdomaus negali pasiūlyti, tiesiog truputuką „normalių” detalių užtektų.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.