My Little Pony: A New Generation Apžvalga

My Little Pony: A New Generation Apžvalga

Trumpai:

Pasibaigus „Mane 6“ laikui, Sunny-jaunas Žemės ponis-ir jos draugas vienaragis Izzy tyrinėja jų pasaulį ir stengiasi atkurti harmoniją „Equestryjoje“. Tačiau ne viskas taip paprasta, o ir skirtingos ponių rūšys per ilga laiką išmoko vienas kito bijoti ir net norėti sunaikinti. Ar pavyks mūsų herojams nutraukti šį propagandos variklį ir pagaliau atkurti visų bendradarbiavimą?

 My Little Pony: A New Generation  My Little Pony: A New Generation
(2021) on IMDb

PG
1h 30min
Animation, Adventure, Comedy
2021

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

My Little Pony: A New Generation

Aprašymas: Pasibaigus „Mane 6“ laikui, Sunny-jaunas Žemės ponis-ir jos draugas vienaragis Izzy tyrinėja jų pasaulį ir stengiasi atkurti harmoniją „Equestryjoje“. Tačiau ne viskas taip paprasta, o ir skirtingos ponių rūšys per ilga laiką išmoko vienas kito bijoti ir net norėti sunaikinti. Ar pavyks mūsų herojams nutraukti šį propagandos variklį ir pagaliau atkurti visų bendradarbiavimą?

Tikrai tikėjausi milijono sakinių apie tai kaip draugystė pasaulyje svarbiausia, ko nesitikėjau tai dabartinės pasaulio padėties komentarų. Taip čia tikrai ne vien vaikams istorija, nori pasiklausyt apie propagandą, baimės naudojimą savo tikslams, apie informacijos nepasitikėjimą. Kažkuriuo metu veikėjai tiesiog sudaro „pikta minia” kurios pagrindinė idėja labai paprasta – Neklausyk kas ką kalba, tiesiog panikuok ir būk piktas”, nieko neprimena? Bendrai net pati pabaiga kurioje viskas super nebuvo taip perspausta, kad būčiau priverstas vemti vaivorykštėmis.

Tiek humoru tiek pačia animacija šis filmas mane tikrai nustebino. O taip čia pilna „mielo” humoro, daug ir tokio, na „mergaitiško”, bet, kartu gali rasti daug juokelių dėl kurių net pradedi pykti – „Kodėl TOKS filmas dabar mane priverčia juoktis”. Realiai filmas atrodo pats supranta kas yra, supranta koks „My Little Pony” statusą visuomenėje, ir net apie keistesnes jų fanų bendruomenės. O pati animacija stengėsi parodyti koks keistas būtų šių padarų pasaulis ir buvo labai energinga. Kai tikiesi labai mažai, tai žiaurint su vaikais arba po poros alaus, bus PATS TAS.

Na galas buvo truputį toks „Pagreitintas” po tiek kelionių ir priešų pastatymo, pats paskutinis konfliktas galėjo būti arba ilgesnis arba šiek tiek daugiau parodyti šio pasaulio. Taip pat nesitikėkit krikštatėvio lygio istorijos, tai labai paprasta istorija, ir logiška, kad jei matėt bent kelis filmus, žinosite kur visa istorija keliauja ir koki bus jos posūkiai.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.