Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Apžvalga

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge Apžvalga

Trumpai:

Hanzo Hasashi praranda savo klaną, šeimą ir gyvybę per varžovų nindzių klano Lin Kuei išpuolį. Jam suteikiama galimybė varžytis tarpmatybiniame turnyre, kad išgelbėtų savo artimuosius, o kiti kovotojai bando išgelbėti Žemės karalystę nuo sunaikinimo.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge  Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge
(2020) on IMDb

R
2h
Action, Adventure, Animation
2020

Techniškumas – 8/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

Aprašymas: Hanzo Hasashi praranda savo klaną, šeimą ir gyvybę per varžovų nindzių klano Lin Kuei išpuolį. Jam suteikiama galimybė varžytis tarpmatybiniame turnyre, kad išgelbėtų savo artimuosius, o kiti kovotojai bando išgelbėti Žemės karalystę nuo sunaikinimo. Ar pavyks išgelbėti naujus draugus, ar pavyks atkeršyti už praeities skriaudas?

Tai tikrai Mortal Kombat filmas, kuris atrodo tikrai myli pačius žaidimus. Visa istorija, veikėjai, ir grafika jaučiais lyg meilės laiškas šiems veikėjams ir turnyrui. Nesišaipoma iš keistų taisyklių ir filmas jaučiasi lyg pats suprastu, kad „Karate turnyras jog išgelbėtum pasaulį” yra truputi goofy idėja.

Filmas labai gerai subalansuotas istorijos prasme, taip ši istorija apie Skorpiono veikėją, tačiau ir pats turnyras gauna pakankamai dėmesio. Jautiesi lyg peržiūrėjęs kelias skirtingas istorijas, su tikrai stipriai išvystais veikėjais, bet viskas taip subalansuota, kad nepajauti to iki pat galo.

Na, o dabar animacija ir garsas – WOW, tikrai wow, ne kovos jaučiasi brutalios ir realistiškos, tačiau ir iš žaidimų atkeliavę Fatality ir kaulų laužymai čia pasirodo. Aktoriai įgarsinantys veikėjus daro tikrai gerą darbą ir muzika atlieka savo darba sukeldama įtampą ir . Kas svarbiausia čia – viskas jaučiasi vienodo stiliaus, ne taip kai kai kurie kiti 2D/3D Frankešteinai.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.