Hubie Halloween Apžvalga

Hubie Halloween Apžvalga

Trumpai:

Despite his devotion to his hometown of Salem (and its Halloween celebration), Hubie Dubois is a figure of mockery for kids and adults alike. But this year, something is going bump in the night, and it’s up to Hubie to save Halloween.

Hubie Halloween  Hubie Halloween (2020) on IMDb

PG-13 1h 42min Comedy, Fantasy, Mystery 7 October 2020

Techniškumas – 6/10

Istorija – 2/10

Veikėjai – 5/10

Hubie Halloween

Aprašymas: Nepaisant atsidavimo gimtajam Salemo miestui (ir jo Helovino šventei), Hubie Dubois yra pasityčiojimo objektas tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tačiau šiais metais naktį kažkas nutiks negerai, ir Hubie turės išgelbėti Heloviną. Tam reikės ne tik įgimtų miestelio žinių ir draugų, bet ir keistų ir iš pradžių nepatikimai atrodančių veikėjų.

Dauguma anekdotų šioje istorijoje yra tik Adamui Sandleriui juokingi, jis rėkia ir daro kvailus veidus,  ir nuoširdžiai tai beveik viskas kas vyksta visame filme. Nes net pabaigoje jūs gaunate Adamo riksmų montažą, ir daugiau nieko, net tie juokeliai kurie nesudaryti iš ano galo ir klyksmų, turi kažkokį „Atėjau tik atsiimti savo čekio” jausmą.

Visų veikėjų kvailumas neapsiriboja smegenų neturėjimo, net ir sauge žmonės filme elgiasi lyg nebūtų tarėja ne vienos dienos realiame gyvenime. Žinot tuos filmus kur turi klausti, kaip tokie kvaili žmonės dar išgyveno pasaulyje, jei reikia pagalvot ar veikėjas nekiš šakutės į rozetę. Bendrai, tam tikru momentu jie atrodo kaip tik socialiai nepatogūs žmonės, bet tada viskas pasisuka, ir elgiasi taip, lyg nesuprastų laidotuvių sąvokos, kas truputį įžeidžia net.

Melavau, kad kai kurie juokai veikia. Galite rasti kelis ilgai trunkančių pokštų ar visiškai absurdiškų situacijų kurias dažnai pakartojus, vis tiek išspaudžia šypseną. Gal taip jaučiasi tas, kuris žino, kaip sukurti tikrai gerus filmus, bet dabar bando sukurti blogiausią.

Bendrai – 4/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.