Dracula Dead and Loving It Apžvalga

Dracula Dead and Loving It Apžvalga

Trumpai:

Melo Brookso parodija apie klasikinę vampyrų istoriją ir garsias jos ekranizacijas. Šioje istorijoje Grafas Dracula skleis panika ir nesusipratimus ne tik savo pilyje bet ir visur kur tik jo nesitikėsite. Keliaukite kartu ir patirkite šio „žiauraus” grafo gyvenimą šiek tiek kitokiu kampu.

Dracula Dead and Loving It  Dracula: Dead and Loving It
(1995) on IMDb

PG-13
1h 28min
Comedy, Horror, Fantasy
1995

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Dracula Dead and Loving It

Aprašymas: Melo Brookso parodija apie klasikinę vampyrų istoriją ir garsias jos ekranizacijas. Šioje istorijoje Grafas Dracula skleis panika ir nesusipratimus ne tik savo pilyje bet ir visur kur tik jo nesitikėsite. Keliaukite kartu ir patirkite šio „žiauraus” grafo gyvenimą šiek tiek kitokiu kampu. 

70% šito filmo aš tikrai tikrai mėgstu. Deja, likusi 30% labai dažnai jaučiasi tiesiog lėkšta ar net bukoka. Kai kurie humoro bandymai atrodo tiesiog įdėti tam kad kažkas vyktų ekrane, ir tai gan stipriai jaučiasi palyginus su pavykusiais humoro bandymais. Kai kurie specialieji efektai neatsilaiko laiko tėkmei ir gali atrodyti šiek tiek kvailokai. Bet argi ne tai visa šio filmo prasmė?

Supraskite, daugelis humoro čia tikrai nėra sudėtinga, bet po perkūnais kai kurios scenos vis dar priverčia juoktis balsu. Galbūt tai nuostabus aktorių darbas kurie visas nesąmones vykstančias prieš juos priimą 100% rimtai. Galbūt tai gan lengvas ir greitas humoras kuris neleidžia filmo veiksmui nusibosti. Bet viskas susideda į tą tokį lengva žiūrėjimą, kur gali sekmadienio rytą peržiūrėti kol daraisi valgyti.

Daugelis aktorių šitame filme tikrai juokingi, bet manau suprantate, kad karalius lieka Leslie Nielsen. Dieve koks jis buvo gera aktorius, na galbūt ne tokio plataus spektro kaip kiti, bet jei kalba eina apie komedijas, turbūt neįsivaizduoju geresnio pasirinkimo. Jis visada atrodo pasimetęs ir lyg tas senukas kur nesuprastu tiksliai kur atsirado, tačiau tuo pačiu metu sugeba parodyti gan nemažai energijos ir keistos rimties. Jei skaitėt Dracula knyga arba žiūrėjote senesnius filmus, ši interpretacija bus tiesiog tiesiai į 10-tuką. Tik deja, gali būt kad po šito filmo niekada į vampyrus negalėsite žiūrėti rimtai.

Bendrai – 8/10

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.