Dota: Dragon's Blood Apžvalga

Dota: Dragon’s Blood Apžvalga

Trumpai:

Po susidūrimo su drakonu ir princese su paslaptinga misija, Drakono riteris įsivelia į didesnius įvykius, nei jis galėjo kada nors įsivaizduoti.

Dota: Dragon's Blood  Dota: Dragon's Blood
(2021) on IMDb

TV-MA
25min
Animation, Action, Adventure
TV Series (2021– )

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

Dota: Dragon’s Blood

Aprašymas: Po susidūrimo su drakonu ir princese su paslaptinga misija, Drakono riteris įsivelia į didesnius įvykius, nei jis galėjo kada nors įsivaizduoti.

Bendrai pasaulis yra gan įdomus, nežinau kiek jis turi susijusio su žaidimu, tačiau už kiekvieno kampo slypi įdomus istorijos posūkis ar tiesiog kietai atrodantis epizodas. Pažiūrėja pirmas 10 minučių, turbūt susidarysit vaizdą, kad tai gan standartinis pasaulis kuriame grasi drakonus ir magija, bet kuo toliau tuo ryšiai tarp veikėjų ir viską valdančių jėgų tampa painesni, gerąja prasme.

Veikėjai, nors ir pradžioje atrodo lyg jau šimtus kartų matyti stereotipai, po truputį atsiveria ir tampa gan įdomiais bendražygiais. Kai kurios detalės ir sprendimai duoda jiems daugiau žmogiškumo negu tik “Didelis Stiprus Karžygys”. O ir visas konfliktas neatrodo tiesiog standartinis “Blogiukas nori užvaldyt pasaulį”, čia daugelis turi savo tikslų ir priežasčių.

Kartais jaučiasi “temp lept” poveikis, kai kur bandyta lipdyti 2D ir 3D animacijas, tačiau ne super sėkmingai. Veikėjai taip pat mėgsta nusikeikti, tik kartais tai daro labai kvailose vietose, lyg tas vienas 13-metis turėtų kvatoti susiėmęs už pilvo. Tokie maži dalykai priverčia šį serialą į smagiai susižiūrimą kokteilį, tik kad daugelį šio kokteilio dalių pamiršite jau kitą dieną.

Bendrai – 7/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.