Death Becomes Her Apžvalga

Death Becomes Her Apžvalga

Trumpai:

Dviejų moterų ilgametis varžymasis dėl vyrų dėmesio ir geresnės karjeros, kulminuoją tuo kuo abi jos iš viso to nesitikėjo. Ką galima padaryti norint tapti sėkmingą ir nugalėti visus tuos kas tau „pavydi”? Holivudas negailestinga vieta tad ir pačioms merginoms teks tokioms tapti.

 Death Becomes Her  Death Becomes Her
(1992) on IMDb

PG-13
1h 44min
Comedy, Horror, Fantasy
1992

Techniškumas – 7/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 7/10

Death Becomes Her

Aprašymas: Dviejų moterų ilgametis varžymasis dėl vyrų dėmesio ir geresnės karjeros, kulminuoją tuo kuo abi jos iš viso to nesitikėjo. Ką galima padaryti norint tapti sėkmingą ir nugalėti visus tuos kas tau „pavydi”? Holivudas negailestinga vieta tad ir pačioms merginoms teks tokioms tapti.

Filmas labai gerai veikia net dviem frontais, pirma tai gan linksma juodojo humoro komedija su tikrai „išskirtiniais” veikėjais. Tačiau čia rasi daugybę satyros ir komentarų apie aktorius, Holivudą, senstančias žvaigždes, ir kūniškus malonumus. Tačiau niekad nesijaučia, kad tomis idėjom tau kas daužytų per galva, jos čia yra, bet tau nebūtina į tai gilintis jei tik nori pažiūrėt „kvaištelėjusią” komediją.

Istorija čia gan… unikali. Paprasta, nedaug galima rasti kūrinių su būtent tokia tematika, nors tikiu kad jie egzistuoja, ir kas svarbiausiai šis keistas filmas turi daugybę garsių Holivudo žvaigždžių. Čia jums ne koks žemo biudžeto universitetinis filmukas, net pats „Kietas Riešutėlis” čia šmėžuoja. Bet kas mane nustebino tai kad didžioji dalis efektų yra gan neblogai atsilaikę net iki dabar. O pati filmo idėja jaučiasi, kad reikalavo gan daug tikrai ne lengvų sprendimo būdų. Bet žiūrint filmą niekada nekilo noras sakyti „Galėjo bent tą žalią ekraną iškirpti”.

Na bet vietomis filmas jaučiasi truputį užtemtas, lyg trauktų stabdžius tik įsibėgėjus. Taip pat daugelis aktorių čia atlieka tikrai gerą darbą, bet žiūrint dabar kai kuris dialogas gali nuskambėti labiau „lėkštokai” nei filmas tikėtųsi. Bendrai didžiausia problema, kad kai kurios istorijos dalys tiesiog silpnesnės už kitas, ir tai paverčia filmą gan „banguotu”, lyg nesuprastum ką jis kartais nori pasakyti. Ir kai kurie specialieji efektai, nors tikrai gerai padaryti tam laikui, dabar ne taip tikroviškai atrodo kaip norėtum.

Bendrai – 7/10

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.