BattleBots Apžvalga

BattleBots Apžvalga

Trumpai:

„BattleBots“ yra robotų kovų varžybos, vykstančios eliminavimo stiliaus turnyre. Dizaineriai kuria, valdo ir kovoja su savo griaunančiais robotais, kol vienas vienintelis taps čempionu. Deginantis karštis, skraidančios detalės, ir Pjūklų garsai – nuo to jums tikrai užvirs kraujas. Čia nėra amžiaus ar kitų ribų, sukurk savo BOTA ir į kovą.

BattleBots  BattleBots
(2015) on IMDb

TV-G
1h
Action, TV Competition, Game Show
2015-

Techniškumas – 9/10

Istorija – 7/10

Veikėjai – 8/10

BattleBots

Aprašymas: „BattleBots“ yra robotų kovų varžybos, vykstančios eliminavimo stiliaus turnyre. Dizaineriai kuria, valdo ir kovoja su savo griaunančiais robotais, kol vienas vienintelis taps čempionu. Deginantis karštis, skraidančios detalės, ir Pjūklų garsai – nuo to jums tikrai užvirs kraujas. Čia nėra amžiaus ar kitų ribų, sukurk savo BOTA ir į kovą.

Tiesa, nelabai tikėjausi tokios geros produkcijos kokybės. Bet wow, viskas nuo muzikos iki pačios arenos yra PRO lygio, net ir patys komentatoriai pradžioje atrodę tokie nesusidomėję, kažkuriuo metu net patys šoka iš kėdžių ant kiek įsijaučia. Nežinau, sėdžiu čia, ir produkcijos atžvilgiu nesugalvoju kaip galėtum padaryt dar geresnį roboto mūšį. Ačiū tam kas viska čia sugalvojo.

Jeez, va čia tai agresyvumas, tiek robotai tiek jų vairuotojai čia ateina laimėti o ne tik pasirodyti. Detalės skraido į visus kampus, visur rūksta dūmai, ir kai kuriuos konkurentus po mūšio pavadinčiau labiau metalo laužu nei robotu. Be to, daug dėmesio skiriama pačiom taisyklė, tai kaip robotas buvo vairuojamas, kiek naudojo savo pagrindinį ginklą, ir labiausiai kaip stipriai nukentėjo po visko. Puiku kad neleidžiama tiesiog naudot tinklo ir cheatint.

Viena problema, kad visas apart pačio žaidimo labai užtemtą. Nors tai pilnai suprantama, jei būtų vien tik „mėsa” patys epizodai truktų max 10 minučių. Tačiau žiūrint seriją viena po kitos visas tas kartojimas pradeda knisti, jau žinai ir kas ir kur, tik labiausiai nori pamatyti būtent kovas. Na ir kartais su tuo „Wow kaip čia kietai” perspaudžiama.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.