Ajin Apžvalga

Ajin Apžvalga

Trumpai:

Vidurinės mokyklos mokinys sužino, kad yra Ajinas, pusiau žmogus. Dėl savo galių jis pradeda bėgti nuo jį medžiojančių žmonių bei valstybės agentų. Tačiau netrukus paaiškėja daug didesnė ir baisesnė jėga kuri gali sunaikinti visą Japoniją.

Ajin  Ajin
(2016) on IMDb

TV-MA
24min
Animation, Action, Adventure
2016-

Techniškumas – 7/10

Istorija – 9/10

Veikėjai – 8/10

Ajin

Aprašymas: Vidurinės mokyklos mokinys sužino, kad yra Ajinas, pusiau žmogus. Dėl savo galių jis pradeda bėgti nuo jį medžiojančių žmonių bei valstybės agentų. Tačiau netrukus paaiškėja daug didesnė ir baisesnė jėga kuri gali sunaikinti visą Japoniją.

Visas šis anime man be galo priminė „Death Note” ir ne dėl to, kad bendrai susijęs su mirtimi. Ši istorija irgi yra apie 2 labai protingas ir galingas puses stengiančias visą laiką vienas kitą pergudrauti. Po pasekoje, daugelis veiksmo scenų ir veikėjų planų yra tikrai sukti ir gerai apgalvoti. Ne viena kartą gali nustebt ir sakyt, „ohhh, čia gera gerai apžaidė”. Tad jei mėgstat tokias istorijas, čia bus kaip tik.

Taip pat ši istorija yra apie veikėjus, tačiau ne vien gerus ir blogus. Daugelis veikėjų abiejose pusėse turi tiek blogų savybių, tiek gan logiškų pasiteisinimų dėl savo žiaurių veiksmų. Tada nebėra tokio didelio atskyrimo kur vien tiktai super duper geriečiai gelbėtų visus, ir nėra vien blogiečiai, kurie pusryčiams spardo šuniukus.

Jei turėčiau prie ko prisikabint tai turbūt pats anime pateikimas. Kartais garso dizainas arba pati veiksmo animacija jaučiasi ne taip kokybiškai, kaip norėtum. Kaip ir minėjau ankščiau, 2D ir 3D animacijų jungimas ne visada gaunasi taip gerai kaip tikėtasi. Tai nesunaikina šio anime žavesio, tiesiog tai mažos detalės, kurios gali atitraukti nuo šios istorijos stipriųjų pusių.

Bendrai – 8/10
Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.