Čili Troškinio Receptas

Čili Troškinio Receptas

Kai už lango gana žvarbu ir gurgia pilvas, visas bėdas nuvis šiltas, gardus čili troškinio receptas  

Čili Troškinio Receptas – Gamyba:

Faršą dedu i puodą, pagardinu mėgstamais prieskoniais ir kepu ant nedidelės ugnies kol mėsytė skrunda. Per tą laiką supjaustau daržoves nedideliais kubeliais ir beriu į tą patį puodą. Tada kelias minutes patroškinu su mėsyte. Pabaigai supilu vandenį ir kitus likurius produktus ir viską verdu ant nedidelės ugnies iki troškinukas nugaruoja iki patinkamo tirštumo.

Prieš valgant, dosniai pabarstau sūriuku ir vuolia, pietūs jau ant stalo!

Jei pagalvojot, jog receptas gana keistas ir netikslus – jūs visiškai teisūs.Man pačiai niekada nesigauna atkartoti identiško patiekalų skonio, o ką jau kalbėti apie čilį, į kurį kas kart norisi įdėti vis ko nors naujo. Bet tai šį patiekalą ir padaro ypatingu!
Drąsiai eksperimentuokite, gardinkite pasirinktomis daržovėmis ar prieskoniais ir kaskart mėgaukitės puikiu, šiltu čiliuku 

Nors mėgstame ir gaminti ir dalinti savo gamybą su kitais, vis dėl to kartais sunku surasti noro ir jėgų skirti laiko šiem receptams. Nors iš pradžių tokie trumpi straipsniai ir atrodo kaip lengvai perkremtamas kelių minučių darbas, tiesa ta, kad viskas susideda iš daugybės mažų žingsnių. Tada jei patiko šis ar kitas straipsnis, palik komentarą ar pasidalink šiuo puslapiu Facebook, tai padeda neprarasti motyvacijos.

Daugiau receptų galite rasti instagram.

Prisidėti prie diskusijos

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.